2 t/m 5 november 2023 | 4-daags GONGRETREAT – Inner Journey

091-Spirit-Connection-Overlangel-1300ox

2 t/m 5 november 2023 | 4-daags gongretreat | Inner Journey bij ons in Overlangel


ā€¢ 3 dagen + aansluitend 1 nacht

ā€¢ training met gong en andere boventooninstrumenten

ā€¢ lichte Pranayama adem-oefeningen

ā€¢ lichte Qi-Gong-oefeningen

ā€¢ poĆ«zie

ā€¢ ‘Facing The Inner Child’ gongmeditatie

ā€¢ zelf een gongbad geven

ā€¢ gongpuja

ā€¢ heerlijke ayurvedisch maaltijden van onze chefkokĀ 

ā€¢ mooie serene en comfortabele ambiance


Een reis naar binnen via klank.

Aan de uiterwaarden van de oude Maas grenzend aan natuurgebied De Keent, vind je onze klankĀ­kapel. Een heerlijke serene omgeving om thuis te komen en je thuis te voelen. We gaan ons gongĀ­retreat nu voor de eerste keer hier geven.

De kracht van klank

In klank ontmoeten we elkaar en zijn we samen. Het persoonlijke lost op in onpersoonlijk gewaarzijn waarin zich het spontane, unieke moment ontvouwt.

Wat kan je verwachten?

Met alles wat we doen staat de mediĀ­taĀ­tieve kwaliteit van klank centraal. Steeds weer afstemmen op de stilte. Je leert de achterĀ­liggende betekenis van gong en gongbaden kennen. Je gaat zelf spelen op en luisteren naar gongs, kristallen klankĀ­schalen, Himalaya klankschalen en andere boventoon-instrumenten. Je leert zelf klankĀ­baden, gong- en klankĀ­meditaties te geven en in groepsĀ­verband te spelen.

Daarnaast mediĀ­teer je op klank en leer je jezelf afstemĀ­men op en met de gong.

Gedurende het retreat doen we regelĀ­matig lichte Pranayama- en Qi Gong-oefeningen.

CEREMONIƋN

24 uurs retreat Overlangel Een programma-onderdeel is een cacaoĀ­-ceremonie waarin je de gong bespeelt met ā€˜facing your inner childā€™ als intentie.

En als finale doen we de nachteĀ­lijke gongĀ­puja. Een ritueel waarbij we tijdens de nacht 7,5 uur samenzijn. De gongs worden non-stop bij toerbeurt door de deelĀ­nemers bespeeld. Daarnaast lig je te slapen en/of te mediteren. Door de duur van de puja volgt een complete reset van body-mind. Het mentale, emotionele en fysieke wordt superĀ­geleidend, waardoor de gebruikelijke weerstand van het ego oplost in onvoorwaardelijk zijn. Een prachtige louterende ervaring als finale.

Voor wie?

Dit retreat is voor iedereen die belangstelling heeft voor of inspiratie zoekt in de kracht van klank. Het is een uitstekende kennisĀ­making, maar ook een verdieping van inzicht in ieders eigen innerlijke reis.

Wat onze gasten en deelnemers vinden:Ā REVIEWS


BOEKINGENĀ 

Het retreat vindt plaats in een intieme, kleine setting van maximaal 15 personen. Dus WACHT NIET TE LANG.

Tijdens de laatste nacht van de gongpuja blijf je bij ons in het pand. De twee voorafgaande overnachtingen moet je zelf (inclusief ontbijt) boeken.
Er zijn ruimschoots hotels en B&B’s in de buurt. Kijk bijvoorbeeld op: BedandBreakfast.nl, Ā AirBnB.com of Booking.com voor mogelijkheden.
Het dagelijks programma is van ca 9.00u tot 21.30u.
Als je met OV komt word je van het station opgehaald.


Ā 
Prijs is ā‚¬ 595 (inclusief alle maaltijden en diverse soorten water & thee).

Ā 

Share this post
Spirit Connection