2 t/m 5 november 2023 | 4-daags GONGRETREAT – Inner Journey

091-Spirit-Connection-Overlangel-1300ox

2 t/m 5 november 2023 | intensief gongretreat |
WHEEL OF SOUND – Inner Journey
bij ons in Overlangel


Wat kan je verwachten?

‚ÄĘ intensief gong- en klank¬≠retreat met:

3 CEREMONI√čN:

‚ÄĘ ‚ÄėFacing The Inner Child‚Äô gongmeditatie

‚ÄĘ ‚ÄėWheel of Sound‚Äô – inner journey

‚Äʬ† gongpuja

DAARNAAST:

‚Äʬ† lichte Pranayama adem-oefeningen

‚Äʬ† lichte Qi-Gong-oefeningen

‚Äʬ† po√ęzie

EN VERDER:

‚Äʬ† heerlijke vegetarische maal¬≠tijden van onze chefkok¬†

‚Äʬ† mooie serene en comfortabele locatie

‚Äʬ† 3 dagen + aansluitend 1 nacht


Een reis naar binnen via klank.

Aan de uiterwaarden van de oude Maas grenzend aan natuurgebied De Keent, vind je onze klank­kapel. Een heerlijke serene omgeving om thuis te komen en je thuis te voelen. We gaan ons gong­retreat nu voor de eerste keer hier geven.

 

De kracht van klank

In klank ontmoeten we elkaar en zijn we samen. Het persoonlijke lost op in onpersoonlijk gewaarzijn waarin zich het spontane, unieke moment ontvouwt.

 

Wat kan je verwachten?

Met alles wat we doen staat de medi­ta­tieve kwaliteit van klank centraal. Steeds weer afstemmen op de stilte. Je leert de achter­liggende betekenis van gong en gongbaden kennen. Je gaat zelf spelen op en luisteren naar gongs, kristallen klank­schalen, Himalaya klankschalen en andere boventoon-instrumenten. Je leert zelf klank­baden, gong- en klank­meditaties te geven en in groeps­verband te spelen.
Daarnaast medi­teer je op klank en leer je jezelf afstem­men op en met de gong.
Gedurende het retreat doen we regel­matig lichte Pranayama- en Qi Gong-oefeningen.

 

CEREMONI√čN

24 uurs retreat Overlangel Een programma-onderdeel is een¬†ceremonie waarin je de gong bespeelt met ‚Äėfacing your inner child‚Äô als intentie.

En als finale doen we de nachte­lijke gong­puja. Een ritueel waarbij we tijdens de nacht 7,5 uur samenzijn. De gongs worden non-stop bij toerbeurt door de deel­nemers bespeeld. Daarnaast lig je te slapen en/of te mediteren. Door de duur van de puja volgt een complete reset van body-mind. Het mentale, emotionele en fysieke wordt super­geleidend, waardoor de gebruikelijke weerstand van het ego oplost in onvoorwaardelijk zijn. Een prachtige louterende ervaring als finale.

 

Voor wie?

Voor gevorderden en beginners die ver­dieping zoeken in zichzelf en zich aan de hand van klank willen onderdompelen in zuiver gewaarzijn. Het geven en ontvangen staat centraal.
Er wordt veel gespeeld en getraind in het zuiver, onpersoonlijk luisteren, spelen en voelen. Dat is een belangrijke onderdeel om zo onvoorwaardelijk te kunnen geven en ontvangen. De uitnodiging is in puur gewaarzijn (bewustzijn, aanwezigheid) het spel zich te laten ontvouwen. 

 

Wat onze gasten en deelnemers vinden: REVIEWS


BOEKINGEN 

Het retreat vindt plaats in een intieme, kleine setting van maximaal 15 personen. Dus WACHT NIET TE LANG.

Tijdens de laatste nacht van de gongpuja blijf je bij ons in het pand. De twee voorafgaande overnachtingen moet je zelf (inclusief ontbijt) boeken.
Er zijn ruimschoots hotels en B&B’s in de buurt. Kijk bijvoorbeeld op: BedandBreakfast.nl, AirBnB.com of Booking.com voor mogelijkheden. We kunnen je daar bij helpen als nodig.
Het dagelijks programma is van ca 9.00u tot 21.30u.
Als je met OV komt, word je van het station opgehaald.


 
Prijs is ‚ā¨ 595 (inclusief alle maaltijden en diverse soorten water & thee).

 

Spirit Connection