facebook-header-spirit-comewithme

Geïnspireerd door het veelzeggende gedicht ‘Come with me’ van Rumi hebben we met muzikale vrienden een klankgeleide meditatie opgenomen, die je richting en verdieping kunnen geven tijdens je meditaties.

Een voorbeeldmeditatie:

Lees vooraf de instructies die in het boekje staan. Ga liggen of zitten en lees het gedicht (dat in het boekje staat) voor, tijdens of na de meditatie. Het lezen op zich is ook een meditatie. 

Laat de ruimte zich vullen met klank en stilte. Door de harmo­niserende klanken van zang, piano, gongs, klank­schalen en andere (boven­toon)instrumenten kan je je helemaal ontspannen en verplaatst de aandacht zich voorbij de verhalenwereld van het mentale, emotionele en fysieke lichaam. De gebruikelijke denkweerstanden lossen op en je bent weer thuis in de ruimte van het tijdloze stille zijn. Waar en hoe dit precies voor jou uitwerkt, blijkt vanzelf.


Het boekwerkje kost € 7,50 (inclusief verzendkosten). Het bevat instructies, de tekst van het gedicht en een code om de klankmeditatie af te spelen of (op CD kwaliteit) down te loaden. Je kan het boekje via onze webshop bestellen. 

Verras jezelf of een ander met dit cadeau.

 


• Gwen & Harry (Spirit Connection) – gongs & overtone instruments

• Mike del Ferro – piano

• Natalie Merfort – soprano

• Frans de Rond – creative partner, recording & editing

• Harry van Dalen – creative sound design & production

Spirit Connection