gongs

RESONANTIE

Andromeda-Gongs

De gong is het meest resonerende instrument wat we kennen. Wanneer de gong vibreert, voel je alle frequenties in elke cel van je lichaam. Ze zijn de meest krachtige die gebruikt worden in holistische healing. Al meer dan 5000 jaar wordt de gong daarvoor gebruikt. In de kwamtumfysica wordt de gong ook wel het nulpuntveld genoemd. Het vibratie-veld is bestaat uit triljoenen boventonen die in een zo genaamde Fibonacci patroon in de ruimte resoneren zo ook in ons fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam. De kosmische klank van de gong wordt wel dissonante harmonie genoemd. De transcendentale klanken van de gewijde gong ordenen en verstillen rumoer van alle dag.

 

Gongs van PAISTE, GONGLAND, OETKEN, MEINL & GROTTA SONORA

Dit zijn de merken die de meest verfijnde gongs maken die er zijn en wij zijn trots de exclusieve dealer hiervoor in Nederland te zijn. We hebben alle planetengongs en¬†symphony, creation¬†en¬†brilliance-gongs¬†in onze winkel. En we hebben een groot aantal¬†custom made¬†gongs.¬†Je kunt ze allemaal bij ons beluisteren en ervaren. De gongs die wij hebben vari√ęren tussen de 24‚ÄĚ en 60‚ÄĚ. Paiste, Oetken en Meinl gongs worden met de hand gemaakt.

 

CHINESE GONGS

We hebben ook een mooie collectie Chinese sungongs die we zelf uitgezocht hebben op klank. Vele van deze gongs zijn getuned op planetenfrequenties. We hebben deze in verschillende afmetingen van 50 cm tot 135 cm.

Spirit Connection