Wat de deelnemers met ons delen:

Wat een verrijking van mijn pure zijn. Er vielen zoveel dingen op zijn plek. 

“Wat heb ik genoten van jullie, de warme locatie en de groep.
Lieve Harry bedankt voor je wijze woorden, je compassie, je knuffels, je ‚Äúpesterijtjes‚ÄĚ , je spiegel, je pure ZIJN.

Lieve Gwen bedankt voor je liefde, je vrolijkheid, je genieten, je dansen, je knuffels, je zorgzaamheid, je speelsheid, je passie, je pure ZIJN.
Wat ik ook heel bijzonder vind zijn de gedichten die jullie voorlazen. Ik vond het prachtig en ook dit heeft impact.
Ik kom graag terug om dit alles nog een keer te beleven maar waarschijnlijk weer op een hele andere manier maar om bij jullie te mogen zijn en jullie gastvrijheid in een omgeving die zo goed voelt is voor mij een cadeau iedere keer weer‚ÄĚ.

– Daphne –

Wat een krachtige ervaring!

Het geweldige gong retreat werkt nog steeds door. Wat een fijne plek, wat een heerlijk eten, wat een prachtige gongs, wat een helende klanken. Wat is het laten klinken van een gong een fantastisch samenspel. -Linda-

 

Dankbaar voor het mooie retreat.

Ik vond het retreat echt geweldig. Wat heerlijk om zo in klank te mogen liggen en je erdoor te laten dragen. En zo alles op te laten schonen en zuiveren. Dat voelde heel krachtig. 
Veel vermoeidheid kwam bij me los. Ik had echt veel nieuwe energie daarna. -Ireen-

Het retreat was magisch.

‚Äú Mijn hart maakt nog steeds een sprongetje als ik eraan terugdenk. Het vertrouwen en de wijsheid die jullie over mij heen hebben gedrapeerd, als oma‚Äôs zelfgebreide lapjesdeken. Jullie kennis dat de bron van creatie in ieder zal openen zolang we afdalen naar ons diepste voelen, de kracht van stilte. Ademen vanuit een hart vol liefde, leven met vallen en opstaan, volledig Zijn in alle imperfecties die uiteindelijk perfect zijn. Jullie puurheid in het geven is een inspiratiebron. Het was een genot en voel mij bijzonder dankbaar dat jullie op mijn pad zijn gekomen‚ÄĚ.

– Daphne –

Het mooiste retreat dat ik ooit heb mee gemaakt.

Het 5 daags gongretreat met jullie in het Lichthuis te Zandvoort is zeker het mooiste retreat en ervaring, dat ik ooit heb meegemaakt.
Het is zeker een aanrader voor iedereen, die een innerlijke reis wil maken, maar ook heel veel liefde en verbinding wil ervaren. Juist in deze uitdagende tijd, waar zo veel onrust in de wereld speelt, kan ik niets bedenken wat je meer in je kracht zet en waar zo veel liefde resoneert. De gongs en andere klankinstrumenten zijn een fantastisch hulpmiddel om het denken stil te krijgen en juist de intu√Įtie en diepere lagen van je zijn en bewustzijn aan te spreken.
De plek is heerlijk, het eten een festijn van lekkere, gezonde voeding.
De rituelen die we mochten ervaren waren zo prachtig en verfijnd en er was gelijk een klik met de andere deelnemers, een te gekke groep en energie.
Met velen ervan zijn we nog steeds in contact en zeer dankbaar voor de ontmoetingen.

– Natalie –

Het was genieten.

Wat heb ik genoten van jullie 5 daags klankretreat. De energie die jullie daar hebben neergezet, door een warm ontvangst in een fantastische omgeving geeft je vanaf dag een een bijzonder gevoel. De woorden die jullie hebben gekozen, brengt je tot een ander bewustzijn tot de klanken. Jullie hebben een veilige omgeving gecre√ęerd waarin je mocht ervaren, spelen, leren, voelen en genieten. Na deze dagen stonden al mijn sensoren helemaal open en nam ik veel meer waar in beeld en geluid. Ik heb iets aangezet in mijn lichaam wat ik in woorden nog niet kan omschrijven. Ik ben dankbaar voor deze dagen en niet te vergeten het heerlijk eten de mooie ontmoetingen.

– Erwin –

Een fantastische journey.

Het is alweer ruim een week geleden en ik geniet nog steeds. Wat een fantastische journey was het. Ik gun iedereen om zo’n zelfde reis te mogen maken. De gongs nemen je mee naar de waarheid en naar de stilte. Gwen en Harry, dank jullie wel! Jullie hebben hier voor ons een fantastische reis van gemaakt, als reisleiders en space keepers.

– Margot –

Een muzikale dans, √©√©n-zijn met wat er is…

Wat een ervaring. De Klank, de Stilte, Het Zijn.
Omringd door gongs, omringd door klankschalen. Openstaan voor hun vibraties en de diverse klanken. Bewust, onbewust.
Ik laat het gebeuren en geef me over.
De gongs en klankschalen bespelen.
Me laten meeslepen door hun uitnodigingen.
Mijn armen bewegend in een dans.
Laten de kloppers in mijn handen dansen over het blinkende metaal.
De dans van mijn klank, de dans van de gongs en klankschalen.
Een muzikale dans, één-zijn met wat er is.
I AM
Ik zweef en laat me meevoeren in mijn eigen verhaal.
En tussendoor is het stil. Stilte die er altijd is. Stilte waaruit klanken ontstaan. Steeds opnieuw, steeds andere klanken Trillingen, vibraties.
En ik? Ik vibreer en tril mee.
Lopend tussen de gongs en langs de klankschalen die me uitnodigend aankijken.¬†Ze fluisteren ‚Äėspeel ons, luister ons, hoor ons.¬†En ik luister, speel en hoor.
Mijn lijf beweegt in een dans. De dans van de gongs en klankschalen De dans van mijn klank,
Een muzikale dans, één-zijn met dat wat er is.
Voorbij aan datgeen wat er is en niet is
Thuiskomen bij mezelf.
I AM

– Frank –

Zoveel overgave en liefde.

Ik wil jullie laten weten hoe diep ik onder de indruk ben over deze retreat-ervaring. Zoveel liefs! 

– Orqu√≠dea –

 


 

Dank jullie wel voor dit fantastische retreat. Zoveel overgave en liefde van jullie. 

– Lilyan –

Je gaat je niet beter voelen, maar je wordt beter in voelen...

¬†Precies hierom schreef ik me in voor het retreat. Ik wist eigenlijk niet wat ik kon verwachten. Ik had nog nooit kennisgemaakt met gongs, wist niet wat een gong puja was‚Ķ. Het was fantastisch. Na afloop dacht ik ‚ÄėEigenlijk zou iedereen zoiets in zijn leven mee moeten maken‚Äô.

De puurheid van sound. De magie ‚Äď en de kracht – van de gongs.
Het retreat is een verdieping in jezelf, gedragen door het geluid van de gongs. Je leert te spelen op de gongs, met ze te communiceren. Daarnaast maak je kennis met allerlei sound healing instrumenten. Een soort proeverij in de wereld van sound healing, met een verdieping in de gongs.

Alles dankzij de warme en kundige begeleiding van Gwen en Harry, en de connectie met de andere deelnemers. En niet te vergeten de prachtige locatie. Ik vind lifechanging een groot woord, maar de ervaring van dit retreat voelt wel zo. Het heeft nieuwe deuren voor mij opengezet, waar ik nu met liefde, passie en heel veel plezier van geniet!

Margot 

…een prachtige reis.

Het retreat van the Weel of Sound heeft zoveel moois laten voelen, horen en zien. Gwen en Harry zijn het grote voorbeeld van being one, dat alles liefde is. Deze 5 dagen hebben mij bij de kern gebracht. Daardoor heb ik mogen voelen hoe het is om sound over te brengen vanuit de puurste intentie, liefde. Ongelooflijk dankbaar om hierdoor te mogen ervaren, hoe sound klinkt, wanneer je in totale overgave en eenheid bent met jezelf, het instrument en iedereen.

Dank je wel Harry & Gwen, ik voel mij een rijker mens, een prachtige reis om nooit te vergeten en in mijn leven dagelijks toe te passen. ūüíĖ

Spirit Connection