24-uurs-retreat: The Resonance of Being
14 & 15 oktober in Overlangel

14 & 15 oktober 2023

  • 24 uur
  • oefeningen met klank
  • lichte adem- en Qi Gong-oefeningen
  • po√ęzie
  • gongpuja
  • heerlijk vegetarisch eten
  • in onze nieuwe, sfeervolle en comfortabele locatie

‘Je gaat je niet beter voelen,
maar je wordt beter in voelen.’

Wij zijn natuurlijk hardstikke trots jullie te gaan verwelkomen in ons nieuwe pand. Een heerlijke en inspirerende plek in het prachtige Brabantse rivierenlandschap.

In the Resonance of Being retreat staat de cyclus van de dag centraal. Het aanbreken van de dag, het naar buitenkeren, het stralen, het inkerende en weer terugvallen in de stilte. De gonpuja vormt daarin de finale.

 

GONGPUJA

Gedurende de dag bereiden we ons voor op de uiteindelijke nachte­lijke gong­puja. Dit is een ritueel waarin we tijdens de nacht 7,5 uur samenzijn. De gongs worden non-stop bij toerbeurt door de deel­nemers bespeeld. Daarnaast lig je te slapen en/of te mediteren. 

De voorbereidingen zijn: het met en voor elkaar bespelen van de gongs, meditatie- en ademhalingstechnieken en het bewegen op klank. 

Tijdens de gongpuja verdwijnt het gevoel van afgescheidenheid met de wereld om je heen, in de onvoorwaardelijkheid van klanken en resonanties. Tijd en ruimte lossen op in essentieel zijn.

Door de duur van de puja volgt een complete reset van het body-mind syteem. De mentale, emotionele en fysieke aspecten worden super­geleidend, waardoor de gebruikelijke weerstand van het ego oplost in onvoorwaardelijk zijn.
Een prachtige louterende ervaring.

 

VOOR WIE?

Dit retreat is een uitstekende ervaring als verdieping van inzicht in je eigen innerlijke reis. 

TICKETS

De prijs voor dit retreat is: ‚ā¨225,00.
Inclusief: vegetarische maaltijden, diverse soorten water & thee.

Het retreat vindt plaats in een intieme, kleine setting van maximaal 16 personen.
Dus wees er snel bij.

 

‚Äú Mijn hart maakt nog steeds een sprongetje als ik eraan terugdenk. Het vertrouwen en de wijsheid die jullie over mij heen hebben gedrapeerd, als oma‚Äôs zelfgebreide lapjesdeken. Jullie kennis dat de bron van creatie in ieder zal openen zolang we afdalen naar ons diepste voelen, de kracht van stilte. Ademen vanuit een hart vol liefde, leven met vallen en opstaan, volledig Zijn in alle imperfecties die uiteindelijk perfect zijn. Jullie puurheid in het geven is een inspiratiebron. Het was een genot en voel mij bijzonder dankbaar dat jullie op mijn pad zijn gekomen‚ÄĚ.
‚Äď Daphne ‚Äď

24 uurs retreat Overlangel
Spirit Connection