The Manifest & Unmanifest - meditatief-concert

2 december in de Van Houtenkerk te Weesp

gongbaden-vanHouten

We hebben afgelopen jaar op verschillende plekken diverse concerten gegeven. Ook voor het eerst in de buurt van onze huidige vestiging, in de prachtige Kruisheren­kapel in Uden. Komend jaar gaan we daar zeker nog diverse concerten geven. 

 

Maar zaterdag 2 december gaan we een eindejaarsconcert geven in de vertrouwde Van Houtenkerk in Weesp. We geven weer een РTHE MANIFEST & UNMANIFEST Рmeditatieconcert.  

We hebben een mooi ensemble met wie we samenspelen. Natalie Merfort met haar hemelse sopraan, contrabassiste Norma Brooks vormt het fundament, Michael Telapary is met zijn Indianenfluiten de verbindende luchtstroom en Frans de Rond zorgt weer voor prachtige klanklandschappen. Als speciale gasten hebben we Gotz en Martina uit Duitsland die je meenemen op de golvende klanken van de monochords en onze kristalschalen-vrouw Ayi uit Costa Rica. 

In een vortex van klanken ga je alle persoonlijke verhalen voorbij en los je langzaam op in het ongemanifestreerde zijn, blanco en volledig jezelf. 

Je vindt de Van Houten­kerk aan de Oude Gracht 69 te Weesp en we starten om 20.00 uur. Het concert duurt ruim 1,5 uur. In principe is het een ligconcert dus neem een kussen, matje en deken mee zodat je je volledig kan ontspannen. Als je wilt zitten, laat ons dit van te voren weten.

Een ticket is ‚ā¨42,50.¬†

Een korte video-impressie van onze concerten vind je hier.

 

– …where manifestation meets silence –

Spirit Connection