6 nov 2016: Gongbaden Cultureel Centrum de Drommedaris

Gongbad
Zondag 6 november 09.30 en 11.30 uur
in Cultureel Centrum de Drommedaris

Deze dag geven we in de ochtend twee gongbaden in Enkhuizen. Vóórafgaand aan de gongbaden kan je ook deelnemen aan de yogales van een uur.

Tijdens het gongbad mengen de klanken van onder andere kristallen en metalen klankschalen, oceandrums, shrutiboxen en vele andere boventooninstrumenten zich met de klanken van de planetengongs om een mystieke ervaring te creeëren. De energie en trilling van de gongklank resoneert in het zenuwstelsel waardoor lichaam en geest zich verzachten en het ego gepasseerd kan worden. De afgescheidenheid waarmee je persoonlijke leven vorm krijgt, lost op. Ervaringen worden ondefinieerbaar, onaanwijsbaar en onpersoonlijk. Je versmelt met alles om je heen en de Stilte openbaart zich als je oorspronkelijke thuis, dat wat je was voor je geconcipieerd werd.

Het gebouw ‘de Drommedaris’ is geheel gerenoveerd en sinds 2015 heropend. Het is een bijzonder gebouw met een bijzondere geschiedenis, van vestingstoren tot een bruisend Cultureel Centrum. Een mooie intieme locatie voor dit soort evenementen. Het adres is Paktuinen 1 te Enkhuizen.

De Yoga is van 08.30 – 09.30 en van 10.30 – 11.30 en de Gongbaden zijn van 09.30 – 10.30 en van 11.30 – 12.30 uur. De kosten voor het gongbad bedragen € 10,- en de kosten voor yoga plus gongbad bedragen € 17,-. Voor meer informatie en reserveringen zie www.drom.nl. Het adres van Cultureel Centrum de Drommedaris is Paktuinen 1 te Enkhuizen.

Vergeet niet een matje, kussen en deken mee te nemen zodat je lekker ontspannen kunt liggen.

Spirit Connection