20 nov 2016: ‘Satsang in klank’ met Jan van Delden

Boek hier je tickets!

Zondag 20 november
Satsang in klank met Jan van Delden
– Stilte spreekt –

We beginnen deze specialeĀ Satsang-in-klank-dagĀ vanuit stilte met een geleideĀ klankmeditatie van gongs en kristallen klankschalen. Zo kan je je afstemmen op de stilte in jezelf. Advaita-leraar Jan van Delden spreekt daarna vanuit en over de Stilte.

Jan maakt duidelijk dat je niet bent wie je denkt dat je bent. Dat er geen afgescheidenheid bestaat maar alleen Ć©Ć©nheid. Jan gebruikt daarvoor onder andere zijn Stoelendans.
Jan over zijn Stoelendans:Ā De innerlijke stilte die je hoort in de muziek, in meditatie of in wat dan ook, valt niet te beschrijven, noch te definiĆ«ren. Om toch die stilte blijvend te leren binnengaan en in je hart mee te dragen en te delen, hebben sommige mensen een symbolisch verhaaltje nodig. Mijn verhaaltje vertel ik met vier stoelen omdat die voor mij een beeld scheppen, als extraatje buiten de woorden om.Ā 

De dag wordt afgerond met eenĀ gongbad, waarin lichaam en geest zich door alle weerstanden heen kunnen openen en zich weer aan de Stilte kunnen overĀ­geven.

Wat deze dag bijzonder maakt is dat we met klank en woorden, via begrijpen en voelen, wijzen naar daar waar er geen verschil meer is tussen letterlijke en figuurlijke stilte. Daar waar je je kan ontspannen in de intimiteit van het zijn.

We kijken er weer naar uit om samen met Jan dezeĀ Satsang in klankĀ te verzorgen.
Locatie isĀ de oudste studio van Nederland,
MCO Studio 2 aanĀ de Heuvellaan 33, 1217 JL te Hilversum
van 10.30 ā€“ 16.30 uur.
De kosten voor deze dag bedragen ā‚¬ 59,- p.p. en zijnĀ exclusief lunch (hier moet je zelf voor zorgen).

Vergeet niet een matje, kussen en eventueel deken mee te nemen zodat je lekker ontspannen kunt liggen bij het gongbad.

Boek hier je tickets!

 

Spirit Connection