15 & 16 Oktober 2016: Gongpuja

Boek nu je tickets!

Gongpuja
Op 14, 15 & 16 oktober organiseren wij een Gongweekend op de prachtige locatie Venwoude te Lage Vuursche. Tijdens dit Gongweekend hebben we een Gongpuja waar je je apart voor kunt inschrijven. Deze Gongpuja is van zaterdag 15 oktober 20.30 uur tot zondag 16 oktober 08.30 uur. Voordat we met de Gongpuja beginnen zullen we een korte yoga en gongmeditatie doen waarna aansluitend de gongpuja begint rond 23.00 uur. Deze zal tot 05.30 uur duren waarna we aansluitend om 07.00 uur met zijn allen het ontbijt nuttigen.

Wat is een Gongpuja?
Je moet je voorstellen dat de ruimte gevuld wordt met ongeveer 20 gongs die in een vortex opgesteld staan. Om deze vortex heen liggen de mensen slapend of mediterend een gehele nacht in de klanken van de gongs. Een “all night Gong Puja” is een reis door de ruimte in de Stilte van wie je bent. De ruimte wordt gevuld door multificerende lagen aan boventonen die gecreëerd worden door de gongs. Het is een ervaring voorbij alle verwachtingen. Het is een ceremonie van reiniging, regeneratie, verjonging en inzicht – een proces dat ongeveer 6,5 uur in totaal duurt. Bij een Gongpuja wordt er op een volume gespeeld waarbij je kunt slapen en/of mediteren. Een ieder die deelneemt aan deze avond/nacht wordt aangemoedigd om volledig mee te doen aan de Puja door om de beurt de gong te bespelen voor de groep of simpelweg te verdwijnen in het ervaren.

Wat moet je meenemen?
Breng een eigen fles water mee, een dekbed of slaapzak en een kussen voor een comfortabele nacht. Denk aan comfortabele kleding. De matrassen zijn daar aanwezig.

De kosten voor de Gongpuja bedragen € 65,- per persoon. Deze wordt gehouden in de Zonnedauwzaal op locatie Venwoude en je wordt om 20.00 uur verwacht in de Piramide op locatie Venwoude te Lage Vuursche.

Spirit Connection