16, 17 en 18 juli 2020 – The Wheel of Sound – Inner Journey klanksessies bij Heart to Heart in Bussum

Klank & Yoga bij Yoga Vught

Jaha… we mogen weer dus we hopen jullie weer snel te ontmoeten!!!

Wij zijn verheugd om in samenwerking met Heart to Heart in Bussum weer mooie klanksessies te organiseren die we in een kleine, corona-veilige setting kunnen doen in de prachtige ruimte van dit centrum. En daar hebben we ontzettend veel zin in! 

 

Inner Journey klanksessies

Maar al te vaak zijn we gefocust op de buitenwereld en vergeten stil te staan bij ons essenti√ęle zijn. Nodig jezelf uit om tijdens deze sessies door middel van de resonerende klanken van gongs, diverse soorten klankschalen en andere boventoon-¬≠instrumenten de innerlijke stilte weer te herkennen.¬†

We gaan deze dagen via voelen, luisteren, ademen en klank de onderliggende stilte van het tijdloze Nu verkennen. 

 

ochtendsessie – voelen & klank

Hier staat voelen en klank centraal. We onderzoeken de werking van de frequenties van de verschillende instrumenten op het fysieke lichaam. Zuiver voelen en waarnemen zonder enig oordeel of labeling. De sessie sluiten we af met een meditatief klankconcert.

 

middagsessie – ademen & klank

Centraal staan ademen en klank. Door verschillende ademhalingsoefeningen word je gewaar van het huidige moment. Ook deze sessie sluiten we af met een meditatief klankconcert.

 

avondsessie – meditatie & gongbad

Deze bestaat uit een geleide meditatie met aansluitend een zittend gongbad. Zittend kunnen we namelijk met meer mensen op veilige afstand van elkaar van het gongbad genieten. Daarnaast is dit audiofiel gezien een directere ervaring van klank.

 

dagprogramma

Als je je innerlijke reis (verder) wil verdiepen dan kan je ook inschrijven voor het hele dagprogramma (ochtend-, middag- en avondsessie).

 

programma:

Donderdag 16 juli 19.30 ‚Äď 21.00 uur meditatief gongbad

Vrijdag 17 juli¬† 10.00 ‚Äď 12.00 uur voelen en klank

Vrijdag 17 juli 14.30- 16.30 uur ademen en klank

Vrijdag 17 juli 19.30 ‚Äď 21.00 uur meditatief gongbad

Zaterdag 18 juli 10.00 ‚Äď 12.00 uur voelen en klank

Zaterdag 18 juli 14.30 ‚Äď 16.30 uur ademen en klank

Zaterdag 18 juli 19.30 ‚Äď 21.00 uur meditatief gongbad

 

inschrijven

Je kunt je apart inschrijven voor de sessies of voor een hele dag kiezen. Het betreft intieme sessies zittend op een meditatiekussen of backjack met maximaal 22 mensen. De losse ochtend- en middagsessies kosten ‚ā¨ 39 en de avondsessies ‚ā¨ 35. De kosten voor het gehele dag¬≠programma bedragen¬†‚ā¨ 95.¬†

Je kunt je hier: de website van Heart to Heart inschrijven.


Shift your attention from words to silence and you will hear.

[Nisargadatta]


Spirit Connection