15 augustus 2020 ‘Klank & Yoga’ bij Yoga Vught met Spirit Connection

Klank & Yoga bij Yoga Vught

Op 15 augustus vier verschillende klanksessies door Spirit Connection:

10.00 – 11.30: Klankontspanning
12.30 – 14.00: Klankontspanning
14.30 – 16.00: Gongbad & Yoga
16.30 – 18.00: Klankreis – Yoga Nidra Special


KLANKONTSPANNING
15 augustus: 10.00 -11.30  en 12.30 – 14.00| Spirit Connection in de yoga-kas

Er is een verschil tussen ontspanning en diepte-ontspanning. Tijdens een diepte ontspanning ontspan je niet enkel het fysieke lichaam, maar ook je energie-lichaam (het zogenaamde pranische energieveld). Als je je lichaam hebt leren ontspannen, kun je ook leren om je denken en voelen tot rust te brengen.

 

Deze ochtend ervaar je een diepte ontspanning, waarbij lichte, toegankelijke oefeningen en klank vloeiend in elkaar overgaan. Door het geluid en trillingen van de klanken resoneren de lichaamscellen mee. Het is een heerlijk moment voor jezelf.

De klanken worden gebracht door Gwen van Spirit Connection. Gwen bespeelt diverse kristallen en metalen klankschalen, gongs, oceandrum en andere boventoon instrumenten. De oefeningen worden begeleid door Merel van Yoga Muse.

 

Je bent van harte welkom in de yogakas. Je hebt geen Yoga-ervaring nodig, ook hoef je geen vaste cursiste te zijn, de sessie is toegankelijk voor iedereen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Meld je aan voor deze heerlijke diepte-ontspanning! Deelname: €27,50

 

>AANMELDEN<


GONG BAD & YOGA
15 augustus 14.30 – 16.00 u| Spirit Connection | in de yoga-kas

 

Voor de tweede keer een Gongbad-sessie in de yogakas. Geweldig dat Gwen van Spirit Connection dit komt brengen. Spirit Connection is een team van gedreven personen die de ‘Power of Sound’ laten ervaren middels gongmeditaties, klankschalen- en gongconcerten en individuele sessies. Op zaterdag 15 augustus zal Gwen een Gong Bad geven in de kas. De sessie begint met een aantal lichte yoga-oefeningen om het fysieke lichaam te ontspannen. Hierna kan je je volledig onderdompelen in het meditatieve Gongbad.

 

De klanken van de gongs, kristallen en metalen klankschalen, oceandrum en andere boventoon instrumenten zorgen voor een mystieke ervaring. De mystieke ervaring uit zich door middel van de energie van de vele harmonische trillingen die zich een weg baant door het zenuwstelsel. Het lichaam en de geest worden geopend, leeggemaakt en opgeladen. De mentale, emotionele en fysieke lichamen worden geleidend en regenerend waardoor de gebruikelijke weerstand van het ego verdwijnt en je terugbrengt naar de Stilte.

 

Je bent van harte welkom in de yogakas. Je hebt geen Yoga-ervaring nodig, ook hoef je geen vaste cursiste te zijn, de sessies zijn toegankelijk voor iedereen. Vermeld bij je aanmelding de sessie naar keuze. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelname: €27,50

 

>AANMELDEN<


KLANKREIS – YOGA NIDRA SPECIAL
15 augustus – 16.30 – 18.00 u | Spirit Connection | in de yogakas 

 

Yoga Nidra is de ‘yoga van de slaap’. Slapen met een spoor van bewustzijn. Het lichaam is in een diepe ontspanning, zoals wanneer je slaapt en de geest is helder en wakker. Het is een meditatievorm welke de docente volledig begeleid. Bijzonder aan deze yoga-vorm is de ‘San Calpa’; een San Calpa is een soort besluit van iets dat je wilt bereiken of veranderen in je leven. Het is een wens of verlangen naar iets wat je op een dieper niveau zou willen veranderen.

 

Tijdens deze Yoga Nidra Special zal de ingesproken, begeleidende meditatie anders zijn dan je gewend bent én wordt de les begeleidt met klanken door Gwen van Spirit Connection. Gwen bespeelt diverse kristallen en metalen klankschalen, gongs, oceandrum en andere boventoon instrumenten. Een mooi moment in de zomer in een wel heel bijzonder jaar om een gepaste ‘San Calpa’ voor jezelf neer te zetten.

 

Je bent van harte welkom bij de yogakas. Je hebt geen Yoga-ervaring nodig, ook hoef je geen vaste cursiste te zijn, de les is toegankelijk voor iedereen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelname: €27,50

 

>AANMELDEN<


Spirit Connection