TICKETSWAP. Ruil je concerttickets in voor een heerlijke klanksessie (solo of duo).

ticket swap
Lieve mensen!

 

Zoals jullie weten geven wij ook klankbehandelingen. En we merken dat daar in deze tijden steeds meer behoefte aan is. We kunnen daar in ons pand ook binnen de corona-richtlijnen de mogelijkheden voor bieden. Echter wel beperkt tot solo of duo sessies.

 

TICKETSWAP

Voor de tickethouders van onze concerten hebben we daarom een mooie aanbieding! Vanaf 1 juni gaan we, zoals eerder gemeld, over tot de terugbetaling van de tickets. Maar we willen jullie tot die tijd de mogelijkheid bieden om deze tickets in te ruilen voor een klanksessie. De tickets (in prijs varierend tussen de 37,50 en 47,50) kunnen nu (zonder bijbetaling) ingeruild worden voor een klanksessie (ter waarde van 60 euro voor een solo-sessie en 100 euro voor een duo-sessie).

Meld je voor 1 juni via de mail aan, als je van deze aanbieding gebruik wil maken. Afspraak voor datum en tijdstip stemmen we daarna met elkaar af.

 

GRATIS KLANKMEDITATIE

Ter herinnering: je kan nog steeds onze gratis ‚ÄėLandscape of Sound‚Äô-meditatie beluisteren en downloaden. Via Soundcloud kunnen jullie deze beluisteren. En jullie kunnen deze ook (in hoge resolutie) downloaden. Klik op onze website voor meer informatie.

 

ONZE WINKEL is geopend, maar we hanteren wel deze spel­regels:
Wees welkom als je gezond bent
(niet verkouden, grieperig, hoesten en niesen) en maak van te voren een afspraak (t: 06 23 91 52 77 of mail info@spiritconnection.nl) om langs te komen. Een videocall voor de winkel is ook mogelijk.
Wij zorgen voor een schone omgeving met de nodige hygi√ęnische voorzieningen. We geven geen handen en houden afstand.

 

In liefdevolle resonantie,

Gwen & Harry

klanksessies

Spirit Connection