10 Mei: Satsang in Klank met Jan van Delden

Deze dag staat geheel in het teken van een Satsang in klank door middel van eigen stem, gongs, kristallen klankschalen en in woord door Jan van Delden die spreekt vanuit de Stilte. De ochtend begint met chanten van Aum onder leiding van Fred Smalbrugge, koordirigent. Na deze klankmeditatie zal Jan met zijn satsang beginnen. Deze satsang wordt afgesloten met een gongbad met kristallen klankschalen.

Jan van Delden was de rechterhand van de Nederlandse leraar Wolter Keers. Die op zijn beurt een leerling was van Ramana Maharshi en Krishna Menon, twee van de belangrijkste vertegenwoordigers van de advaita-vedanta – de leer van het non-dualisme – in het India van de eerste helft van de vorige eeuw. Daarnaast heeft Jan zicht laten inspireren door de geschriften van Een cursus in Wonderen.

Jan is voor ons een inspiratiebron door o.a. zijn boeken “Zelfrealisatie”, “Terug van nooit weggeweest” en “Vele wegen, één thuis”, deze leidde ons naar hem toe. De bijzondere ontmoetingen met hem hebben ons vele inzichten gegeven over wie we niet zijn. Eén van de vele mooi uitspraken van Jan is; “Alles wat je bij een ander ziet, kun je ook bij jezelf zien, anders kun je het niet herkennen. Grenzeloze herkenning van jezelf in de ander kan niet anders leiden tot herkenning van het Ene”.

Het verheugt ons dat Jan een satsang gaat houden met als thema “de Stilte spreekt” in de wereld van klank van Spirit Connection.
Deze dag wordt gehouden in de Van Houtenkerk op de Oudegracht 69 te Weesp en is van 10.30 – 17.00 uur. Vanaf 10.15 uur zijn jullie welkom zodat we om 10.30 uur kunnen beginnen.

Spirit Connection