UITVERKOCHT 13 Juni: Gongbad

gongmeditaties

Deze avond zullen de klanken van cello, sopraanstem, didgeridoo en kerkorgel zich mengen met de bekende andere klanken van Spirit Connection (Paiste gongs, kristallen schalen, oceandrums, shrutibox e.d.). De stem van Aleksandra klinkt alsof engelen neerdalen uit de Hemel en voor velen doet zij denken aan Lisa Gerard (Dead Can Dance). In combinatie met Gé op cello, Hans op didgeridoo en Fons op kerkorgel leidt ze jullie naar de dissonante harmoniën van de gong.

Dit is het laatste gongconcert voor de zomer, met fantastische gasten!

Deze avond zullen de klanken van onder andere kristallen alchemieschalen, Himalaya schalen, shrutiboxen, oceandrums, cello, sopraanstem en didgeridoo zich mengen met de klanken van de planetengongs om een mystieke ervaring te geven. De mystieke ervaring die zich uit door middel van de energie van de vele harmonische trillingen die zich een weg baant door het zenuwstelsel. Het lichaam en de geest worden geopend, leeggemaakt en opgeladen. Elk gevoel van afgescheidenheid van andere mensen en de natuur verdwijnt. Alles wat conflicten veroorzaakt verdwijnt en het geeft het gevoel dat we een deel van het Universum zijn. De mentale, emotionele en fysieke lichamen worden super geleidend en super regenererend waardoor de gebruikelijke weerstand van het ego compleet verdwijnt en ons terugbrengt naar de Ik Ben staat.

Het gongbad is van 20.00 – 21.30 uur en wordt gehouden in de Van Houtenkerk op de Oudegracht 69 te Weesp. De kosten voor dit gongbad bedragen € 29,50 vooruit te betalen.

Vergeet niet een matje, kussen en eventueel deken mee te nemen zodat je lekker ontspannen kunt liggen.

Spirit Connection