UITVERKOCHT zaterdag 7 maart 2020: KRISTAL & GONG-bad in Studio 2 van het MCO in Hilversum

Dompel jezelf fysiek en mentaal in de mystieke klanken van alchemie-kristallen klankschalen. Dit zijn kristallen klankschalen waarbij het kristal ook edelmetalen, mineralen, edelstenen en andere bijzondere grondstoffen bevat. We spelen onder andere met schalen die quartz, diamant, Yagna, aqua aura kwarts, smoky quartz, smaragd, goud of platinum bevatten. We combineren de schalen met de Gravity-gong, Ohm-gong, Stargate-gong en andere kristallen boventoon-instrumenten.

 

Wat gebeurt er tijdens zo’n klankmeditatie?

Je ligt in een ruimte die zich vult met klank en stilte. Door de harmo­niserende en resonerende klanken van kristallen klank­schalen, gongs en andere kristallen boventoon-instrumenten kan je je helemaal ontspannen en verplaatst de aandacht zich voorbij de verhalen-wereld van het mentale, emotionele en fysieke lichaam. De gebruikelijke weerstanden lossen op en je bent weer thuis in je stille essentie.

Waar en hoe dit precies voor jou uitwerkt, blijkt vanzelf gedurende de avond.

‚ÄėExcept for silence, everything else is your imagination.‚Äô [Osho]

 

Studio 2
Deze studio van het Muziekcentrum van de Omroep (MCO) in Hilversum is een beroemde kleinschalige opnamestudio die zich door zijn akoestiek en rust bij uitstek leent voor onze klankmeditaties.

 

Entree
De prijs per persoon is ‚ā¨32,50. Het klankbad duurt ongeveer anderhalf uur en we beginnen om 20.00 uur. Voor meer informatie en tickets kan je op onze website terecht (of klik op deze nieuwsbrief).
Neem een matje, kussen en deken mee zodat je lekker ontspannen kunt liggen bij de klanken van Kristal & Gong. 

 

Tickets vind je hier>

7 maart 20.00 uur in Studio 2 van het MCO in Hilversum

Tickets vind je hier>

Spirit Connection