YIN & YANG kristal- en gongklankbaden in MCO studio

> Boek nu je ticket voor het Yin-bad op 10 november!
> Boek nu je ticket voor het Yin & Yang-bad op 15 december!

Het leven is constant in beweging. Verandering is de enige zekerheid. Het lijkt te slingeren tussen Yin en Yang. In die slingerbeweging drukt het dagelijkse leven zich uit in jou.
Met dit als uitgangspunt hebben we een prachtig thematisch drieluik voor jullie ontwikkelt. In Studio 2 van het MCO in Hilversum organiseren we drie aaneensluitende klankbaden:

  • Yin-bad, met focus op de vrouwelijk energie,
  • Yang-bad, gericht op de mannelijke energie,
  • Yin & Yang-bad, waarin de energetische balans van het mannelijk en vrouwelijke centraal staat.

Het vrouwelijk en mannelijk in ons kan uit balans zijn of niet ‚Äėgezien‚Äô worden. Door meer gewaar te zijn van deze polariteit en te beseffen dat ze alleen bestaan in relatie tot elkaar, kunnen we een evenwichtige relatie tussen ons zelf en de wereld om ons heen hervinden en de heelheid ervan inzien. Om die aspecten te belichten organiseren we deze drie klankbaden.
Het Yin-bad met gongs en kristallen klankschalen wordt uitgevoerd door Gwen en Judith. Het Yang-bad wordt uitgevoerd door Harry en Siem met gongs, kristallen klankschalen en percussie. En het Yin & Yang-bad wordt uitgevoerd door Gwen en Harry met gongs en kristal.

We houden het kleinschalig en intiem met maximaal 40 deelnemers. De MCO opname-studio leent zich zowel akoestisch als in zijn rust bij uitstek voor dit soort evenement. Je kunt deze klankbaden afzonderlijk of als serie boeken.

Het Yang-klankbad vindt plaats op zaterdag 1 september om 20.00 uur.
Het Yin-klankbad op zaterdag 10 november om 20.00 uur.
Het Yin-Yang klankbad op zaterdag 15 december om 20.00 uur.

Deze klankbaden worden gehouden in Studio 2 van het MCO-gebouw aan de Heuvellaan 33 te Hilversum. Je kunt daar gratis parkeren. De kosten voor het klankbad bedragen ‚ā¨ 29,95 per persoon per bad. Indien je alle drie de klankbaden boekt, zijn de kosten ‚ā¨ 79,50 per persoon voor de drie klankbaden.¬†

> Boek nu je ticket voor het Yin-bad op 10 november!
> Boek nu je ticket voor het Yin & Yang-bad op 15 december!

Spirit Connection