vrijdag 19 oktober 2018: ‘traditioneel’ Gongbad in Venwoude

Deze avond verzorgen we weer een ‘traditioneel’ gongbad met de Spirit Connection-mensen met en gast Siem Percusiem op percussie. De klanken van onder andere kristallen alchemieschalen, Himalaya-schalen, shrutiboxen, oceandrums en andere boventoon-instrumenten zullen zich mengen met de klanken van de planeten­gongs. De energie die door de vele harmonische trillingen vrijkomt baant zich een weg door het zenuwstelsel. Lichaam en geest kunnen zich openen, leegmaken en weer opladen. Elk gevoel van afgescheidenheid met andere mensen en de wereld om je heen verdwijnt. Alles wat conflicten veroorzaakt verdwijnt en geeft het gevoel weer onderdeel van het geheel te zijn. Het mentale, emotionele en fysieke lichaam worden supergeleidend en -regenererend waardoor de gebruikelijke weerstanden van het ego compleet verdwijnen en je weer thuis komt in ‘de Stilte’.

Het gongbad is van 20.00 – 21.30 uur en wordt gehouden in de Zonnedauwzaal van Venwoude (Vuurse Steeg 1 te Lage Vuursche).
De kosten voor het gongbad bedragen € 29,95  p.p.

Op de daaropvolgende zaterdag geven wij de “24 uurs cyclus The Way Of The Gong (20 en 21 oktober ook op Venwoude).
Je kan dit dus combineren met het gongbad.
De kosten voor de ’24 uur cyclus The Way of the Gong’ zijn € 149 p.p. 

Als je deze samen met het gongbad boekt
bieden we je deze aan voor de pakketprijs van € 170 p.p.

> Boek hier je tickets voor het Gongbad.

> Boek hier je tickets voor het gongbad (vrijdag) in combinatie de 24 uurs cyclus The Way of The Gong (zaterdag en zondag)!

N.B. Dit gongbad is voorafgaande aan de  ’24 uurs cyclus The Way of the Gong’, op Venwoude. Indien je aan beide activiteiten deelneemt en wilt overnachten op Venwoude kun je de overnachting met eventueel ontbijt rechtstreeks regelen bij Venwoude, via mail: verhuur@venwoude.nl of telefonisch 035-6668447.
De kosten zijn:
1 persoonskamer        € 45,50
2 persoonskamer       € 33,50 p.p.
los ontbijt                    € 8,50

Neem een matje, kussen en deken mee zodat je lekker ontspannen kunt liggen.

Spirit Connection