UITVERKOCHT vrijdag 19 april 2019: Sound Experience ‘Full Moon’-gongbad

gongmeditaties

Deze avond geven wij in de mooie Van Houtenkerk te Weesp een Sound Experience ‘Full Moon’-gongbad. De volle maan zal ons tijdens dit ligconcert vergezellen. Symbolisch staat zij voor de moedergodin of hemelkoningin omdat zij haar licht van de zon ontvangt. Elke volle maan heeft een unieke energie waaraan betekenis gegeven kan worden. Uiteindelijk ben jij diegene die het beste kan interpreteren wat het voor jou betekent. De volle maan op 19 april staat voor ontwaken en wedergeboorte. Dit thema kan je eventueel meenemen in je intentie tijdens deze klankreis.

Met medewerking van Michael Telapary op Indiaanse fluit en de sopraan Natalie Merfort.

Wanneer je in deze magische wervelwind van klanken liggen, verdwijnt elk gevoel van afgescheidenheid van andere mensen en de natuur. Tijd en ruimte lossen op in de wezenlijke stilte, die je in essentie bent. De mentale, emotionele en fysieke lichamen worden super-geleidend en super-regenererend waardoor de gebruikelijke weerstand van het ego compleet verdwijnt en je weer thuis komt in ‘de Stilte’.

Het Sound Experience ‘Full Moon’-gongbad is van 20.00 – 21.30 uur en wordt gehouden in de Van Houtenkerk, Oudegracht 69 te Weesp.

 De kosten bedragen € 32,50 (vooruit te betalen). Je kunt je tickets hier bestellen.

Neem een matje, kussen en deken mee zodat je lekker ontspannen kunt liggen.

Spirit Connection