RETREATS 2021 – Het Lichthuis (Zandvoort)

het Lichthuis

> The Wheel of Sound – Inner Journey – The Way of the Gong
3-daagse van25 t/m 27 juni


> The Wheel of Sound – Inner Journey
5-daagse van 6 t/m 10 oktober


THE WHEEL OF SOUND – INNER JOURNEY
THE WAY OF THE GONG – 25 t/m 27 juni

Tijdens dit retreat bereiden we ons voor op de uiteindelijke nachtelijke gongpuja. Dit is een ritueel waarbij we tijdens de nacht 6,5 uur samenzijn. De gongs worden non-stop bij toerbeurt door de deel­nemers bespeeld. Daarnaast lig je te slapen en/of te mediteren. 

Gedurende de periode vooraf bereiden we ons voor met meditatie- en ademhalingstechnieken, het bespelen van gongs en het verkennen van bewegingsleer met klank. 

Prijzen zijn vanaf ‚ā¨ 495. Dit is inclusief: alle overnachtingen,¬†heerlijke vegetarische maaltijden en gebruik van sauna.

VOOR INFORMATIE, PROGRAMMA EN BOEKINGEN: klik hier>>>


THE WHEEL OF SOUND – INNER JOURNEY –¬†
6 t/m 10 oktober

Dit vijfdaags retreat is erop gericht om je in samenspel van jou, klank en gong verder te verdiepen. Ervaring opdoen met gongs, kristallen-klankschalen, Himalaya-klankschalen en andere boventoon-instrumenten. Mediteren op klank en jezelf afstemmen op en met de gong. Werken met de effecten van klank en resonantie op het lichaam door middel van Sound-Yoga.

Je leert de achterliggende betekenis van de gong en gongbaden. Daarnaast leer je zelf gong-, klankbaden en klankmeditaties te geven en in groepsverband te spelen.
Onderdeel van het progrmaa is ook een cacao-ceremonie waarin je de gong bespeelt met ‚Äėfacing your inner child‚Äô als intentie.¬†En als finale is er de nachtelijke gongpuja.¬†

Prijzen zijn vanaf ‚ā¨ 899. Dit is inclusief: alle overnachtingen,¬†heerlijke vegetarische maaltijden en gebruik van sauna.

VOOR INFORMATIE, PROGRAMMA EN BOEKINGEN: klik hier>>>


De retreats vinden plaats in een intieme, kleine setting van maximaal 15 deelnemers.
DUS WEES ER SNEL BIJ!


Geef een reactie

Spirit Connection