Spirit Connection is verhuisd

fullsizeoutput_6a20-2Artboard 1

A CHANGE IS GONNA COME… 
Spirit Connection verhuist en is van 5 t/m 30 september gesloten.

Vorig jaar sloten we af met een wens voor verandering en vernieuwing. Halverwege het eerste kwartaal van dit jaar diende zich een mogelijkheid aan die we niet hadden kunnen verzinnen. De prachtige plek met het huis, atelier en werkplaats van kunste­nares en advaita-teacher Joanika Ring kwam leeg. En nu gaan we verhuizen. We kunnen het nog steeds niet geloven… 

Bij het Brabantse Ravenstein en natuur­gebied Keent wordt deze inspirerende locatie aan een zijtak van de Maas onze nieuwe huisvestiging. En voor Spirit Connection is dit een plek waar we veel ambities kunnen gaan verwezenlijken. Brabant klinkt misschien wel als ver weg, maar niets is minder waar. Dit is een plek waar we met volle aandacht en tijd figuurlijk juist dichterbij elkaar kunnen komen. Kom dat maar ervaren als het zover is.

SOUND OF SILENCE

We kunnen hier in-huis workshops, pujas en (dag)­retreats geven. Er is een klank­behandelruimte, kristalruimte, stiltetuin, winkel, demo-ruimte en de majestueuze klanktempel waar we concerten, meditaties en gongbaden gaan geven. Je snapt, dit is een plek naar ons hart. 

We kijken er naar uit jullie hier na 30 september in deze ambiance te mogen ontmoeten en samen te zijn met klank als inspiratie. 

– …where silence likes to meet silence –


fullsizeoutput_6a1cArtboard 1

Geef een reactie

Spirit Connection