17 April 2016: Satsang in Klank met Jan van Delden

Boek hier je tickets!

Zondag 17 april Satsang in klank met Jan van Delden met als thema: Stilte Spreekt

Deze dag staat geheel in het teken van een Satsang in klank door middel van gongs, kristallen klankschalen en in woord door Jan van Delden die spreekt vanuit Stilte. De ochtend begint met een geleide klankmeditatie waarna aansluitend Jan met zijn satsang begint. Deze satsang wordt afgesloten met een gongbad met gongs en kristallen klankschalen.

Jan van Delden was de rechterhand van de Nederlandse leraar Wolter Keers. Die op zijn beurt een leerling was van Ramana Maharshi en Krishna Menon, twee van de belangrijkste vertegenwoordigers van de advaita-vedanta – de leer van het non-dualisme – in het India van de eerste helft van de vorige eeuw. Daarnaast heeft Jan zicht laten inspireren door de geschriften van Een cursus in Wonderen.

Jan is voor ons een inspiratiebron door o.a. zijn boeken “Zelfrealisatie”, “Terug van nooit weggeweest” en “Vele wegen, één thuis”, deze leidden ons naar hem toe. De bijzondere ontmoetingen met hem hebben ons vele inzichten gegeven over wie we niet zijn. Eén van de vele mooi uitspraken van Jan is; “Alles wat je bij een ander ziet, kun je ook bij jezelf zien, anders kun je het niet herkennen. Grenzeloze herkenning van jezelf in de ander kan niet anders leiden tot herkenning van het Ene”.

Het verheugt ons dat Jan een satsang gaat houden met als thema “de Stilte spreekt” in de wereld van klank van Spirit Connection.
Deze dag wordt gehouden in de oudste studio van Nederland, MCO Studio 2 op de Heuvellaan 33, 1217 JL te Hilversum en is van 10.30 – 16.30 uur. De kosten voor deze dag bedragen € 59,- p.p. en is exclusief lunch (hier moet je zelf voor zorgen).

Vergeet niet zelf een matje, kussen en eventueel deken mee te nemen zodat je ontspannen kunt liggen bij het kristallen gongbad.

Spirit Connection