online klankmeditaties

Deze meditaties zijn als download en streaming vrij beschikbaar via de links hieronder.
Je vindt daar ook meer informatie over de desbetreffende meditatie.

EVENTS:
gongbaden, concerten en klankmeditaties

gongbaden en gongconcerten

Onze gongbaden en concerten zijn meestal liggend, vaak op bijzondere locaties. 

 

Bij een traditioneel gongbad werken we alleen met klankinstrumenten zoals gongs, verschillende type klankschalen en andere boven¬≠tooninstrumenten.

 

Bij gongconcerten combineren we onze instrumenten met muziek¬≠instrumenten die door professionele musici worden bespeeld zoals didgeridoo, indiaanse fluit, zang, cello, piano, percussie, enzovoort.

gongmeditaties

Regelmatig geven we gratis gongmeditaties in ons pand maar ook op bijzondere locaties. Dit zijn klank- en stilte-geleide meditaties.

 

Wat kan je verwachten bij onze concerten en meditaties?

Je ligt tussen de gongs, klankschalen en andere instrumenten. Door de golvende stroom van klank en vibraties verdwijnt het gevoel van afgescheidenheid met andere mensen en de wereld om je heen.

Tijd en ruimte lossen op in je essenti√ęle stilte.

De mentale, emotionele en fysieke aspecten van je lichaam worden supergeleidend en -regenererend waardoor de gebruikelijke weerstand van het ego oplost en je ontspant in de stilte.

klankbehandelingen

groep

Voor de¬†klankbehandelingen hebben we ook een groeps¬≠ruimte voor kleine groepen van 2 tot 6 personen. Deze ruimte wordt intu√Įtief gevuld met instrumenten die zijn afgestemd op de groep.

Spirit Connections Hilversum

individueel

Wij hebben een speciale klankruimte met een bijzonder klankbed waar je voor deze behandeling tussen gongs, klank­schalen, tongdrum, monochord en andere boventooninstrumenten ligt die op jou zijn afgestemd. Deze behandeling werkt zowel op het fysieke, mentale als emotionele lichaam. Daarbij is klank de draaggolf voor bewustzijn die de energie verhoogt, blokkades oplost en helpt tegen stress, spanning en slapeloosheid. Ook kan het inzicht geven in conditioneringen en structuren.

workshops & trainingen

workshops

Wij geven in ons pand regelmatig workshops en klankmeditaties, maar we doen dit ook op locatie. We werken dan met gongs, kristallen klankschalen, Himalaya full-moon-klankschalen en stemvorken.

trainingen

We verzorgen deze trainingen voor een halve dag (minimaal) of meerdere dagen.

U kunt ons ook inhuren voor een training of workshop op maat. Bijvoorbeeld als onderdeel van een bedrijfstraining of bij een yoga-retreat.