VRIJDAG 9 juni 2017: The Manifest & the Unmanifest Full-Moon concerten

ALLEEN VOOR 23.30 uur nog kaarten!

Deze vrijdagavond en -nacht geven wij twee concerten in de traditie ‚ÄėThe Manifest and the Unmanifest‚Äô in de prachtige Grote Kerk te Weesp. De volle maan zal ons deze concerten vergezellen en wordt symbolisch gezien als de moeder-godin of hemel-koningin, in ieder geval als vrouwelijk hemellichaam die het licht van de zon ontvangt.

Elke volle maan heeft een unieke energie waaraan een betekenis kan worden gegeven. Uiteindelijk ben jij degene die het beste kan interpreteren wat de volle maan voor jou betekent. De volle maan van 9 juni wordt wel de bloemmaan genoemd en staat voor innerlijke groei. Wanneer we in die magische wervelwind van klanken liggen, verdwijnt elk gevoel van afgescheidenheid van andere mensen en de wereld om ons heen. Tijd en ruimte lossen op in de stille essentie die je in wezen bent.

Uiteraard hebben we deze avond weer vele gasten die meedoen. Naast onze 30 gongs spelen de volgende gasten mee:

Aleksandra Anisimowicz – sopraan en piano
Mickey Wagner – vocal
Bas Borkus – vocal
Joost van Loon – vocal
Pieter Bodewits – vocal
Michael Telapary – Indianen-fluit
Hans Karssen – didgeridoo
Djoeke Klijzing – cello
Fons Brouwer – groot orgel
Siem Ranoesetiko – percusie
Frans de Rond – soundscapes
Spirit Connection – gongs, boventoon-instrumenten en kristal

Deze concerten zijn ligconcerten omdat het om de innerlijke ervaring van het geheel gaat en niet om het visuele schouwspel. Voor mensen die niet kunnen liggen, is het altijd mogelijk om deze concerten zittend bij te wonen. Tevens is er een invalide-ingang in de kerk. Het concert duurt ongeveer 1,5 uur.

De kosten¬†bedragen ‚ā¨ 39 per persoon/per concert. De concerten worden gehouden in de Grote kKerk (Laurens kerk) op de Nieuwstraat 31 te Weesp op vrijdag 9 juni om 20.00 uur en om 23.30 uur. De deuren van de kerk gaan om 19.00 uur, respectievelijk 22.30 uur open. Zorg dat je op tijd bent aangezien de deuren op slot gaan zodra de concerten beginnen.

Neem een matje, kussen en deken mee zodat je lekker ontspannen kunt liggen.

> Tickets voor het concert om 20:00 uur (N.B. UITVERKOCHT!)

> Tickets voor het concert om 23:30 uur

Spirit Connection