31 mei t/m 4 juni 2023 | 5-daags klankretreat: Wheel of Sound – Inner Journey

wos

31 mei t/m 4 juni 2023 in het Lichthuis in Zandvoort


  • 5 dagen¬†

  • 4 ceremoni√ęn¬†

  • trainingen met klank

  • sound yoga¬†

  • lichte adem- en Qi Gong-oefeningen

  • po√ęzie

  • chef kok die heerlijk vegetarisch kookt

  • sfeervolle en comfortabele accommodatie


‘Je gaat je niet beter voelen,¬†maar je wordt beter in voelen.’¬†

Dit retreat kijken we altijd weer naar uit met een programma voor beginners en voor mensen die (verdere) verdieping zoeken via klank. Met als bijzondere ceremoni√ęn: Wheel of Sound, Facing your Inner Child en de Gongpuja. Alles met elkaar een reis voor verdere verinner¬≠lijking. Waar en hoe dit precies voor jou uitwerkt wordt vanzelf duidelijk.

Wat kan je verwachten?

Met alles wat we doen staat de medi­ta­tieve kwaliteit van klank centraal. Steeds weer afstemmen op de stilte. Je leert de achterliggende betekenis van gong en gongbaden kennen. Je gaat zelf spelen op en luisteren naar gongs, kristallen klank­schalen, Himalaya klankschalen en andere boventoon-instrumenten. Je leert zelf klank­baden, gong- en klank­meditaties te geven en in groeps­verband te spelen.

Daarnaast mediteer je op klank en leer je jezelf afstemmen op en met de gong. En je gaat werken met de effecten van klank en resonantie op lichaam & geest door middel van Sound-Yoga.

Gedurende de 5 dagen doen we regel­matig lichte PranaYama- en Qi Gong-oefeningen.

CEREMONI√čN

Tijdens het retreat doen we een Wheel of Sound-ceremoni√ęn, klank¬≠meditaties met verbinding en zelf¬≠¬≠¬≠¬≠¬≠reflectie als focus. Met kristallen klank¬≠schalen en Himalaya klank¬≠schalen is een mandala gelegd, ingedeeld volgens de vier elementen. Dit klankwiel ligt in een prachtige stille ruimte waar je tijdens de hele retreat kan gaan zitten en mediteren.

Ander programma-onderdeel is een cacao¬≠-ceremonie waarin je de gong bespeelt met ‚Äėfacing your inner child‚Äô als intentie.

En als finale doen we de nachte­lijke gong­puja. Een ritueel waarbij we tijdens de nacht 6,5 uur samenzijn. De gongs worden non-stop bij toerbeurt door de deel­nemers bespeeld. Daarnaast lig je te slapen en/of te mediteren. Een prachtige louterende ervaring om mee af te sluiten.

VOOR WIE?

Dit retreat is voor iedereen die belangstelling heeft voor of inspiratie zoekt in de kracht van klank. Het is een uitstekende kennis­making, maar ook een verdieping van inzicht in ieders eigen innerlijke reis.

Wat onze gasten en deelnemers vinden: REVIEWS


Het Lichthuis 

Deze voormalige kerk te Zandvoort is een eigentijdse oase voor inspiratie, en contemplatie. Een locatie met sfeervolle, luxe, comfortabele apparte­menten en kamers, heerlijk vege­tarisch eten en vijf minuten lopen van het strand.

 
BOEKINGEN 

Het retreat vindt plaats in een intieme, kleine setting van maximaal 15 personen. Dus WACHT NIET TE LANG.

Prijzen vanaf ‚ā¨1045 (inclusief: alle overnachtingen, alle maaltijden, diverse soorten water & thee en gebruik van de sauna).

Boeken via: hetlichthuis.nl

 

Geef een reactie

Spirit Connection