UITVERKOCHT 21 en 22 juni 2019: The Manifest & the Unmanifest ‘Zonnewende’ ligconcerten in Weesp

Jullie weten dat we elk jaar twee – THE MANIFEST & THE UNMANIFEST – lig­concerten geven in de prachtige oude Grote Kerk van Weesp. Ook dit jaar gaan we weer twee bijzondere improvisaties uitvoeren dit keer geïnspireerd door de zonnewende. 

Naast ons werken er altijd een keur aan fijne mensen mee om dit te kunnen realiseren.

Dit jaar zijn dat:

Aleksandra Annisimowicz – sopraan
Natalie Merfort – sopraan en koordirigent
Atzko Kohashi – piano
André Heuvelman – trompet
Hans Karssen – didgeridoo
Siem Ranoesetiko – percussie
Norma Brooks – contrabas
Fons Brouwer – orgel
Michael Telapary – indiaanse fluit
Frans de Rond soundscapes
Frans & Marian (Samsara) – gongs
Sandra Abarbanel – gongs
Loredanza Gervasio – gongs
Judith Jansen – gongs
Gwen & Harry (Spirit Connection) – gongs, kristal, boventoon-instrumenten 

       

Klik hier voor een video-impressie van ligconcert 2018

 

Wanneer je in de magische wervelwind van klanken ligt, verdwijnt het gevoel van afgescheidenheid. Tijd en ruimte lossen op in jouw stille essentie. Ontspanning op fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Waar en hoe het voor jou werkt blijkt vanzelf gedurende de avond.

 

Deze concerten zijn ligconcerten omdat het om de totale ervaring van het geheel gaat en niet om het visuele schouwspel. Het is een innerlijke reis. Voor mensen die niet kunnen liggen, is het altijd mogelijk om dit concert zittend bij te wonen. Tevens is er ook een invalide ingang in de kerk. Het concert duurt ongeveer 1,5 uur.

De concerten worden gehouden in de Grote kerk (Laurens kerk) op de Nieuwstraat 31 te Weesp. Op vrijdag begint het concert om 21.00 uur en op zaterdag begint het concert om 20.30 uur. De deuren van de kerk gaan een uur van tevoren open. Zorg dat je op tijd bent aangezien de deuren op slot gaan op het moment dat het concert begint.

Vergeet niet zelf een matje, kussen en eventueel deken mee te nemen zodat je lekker ontspannen kunt liggen op de stenen kerkvloer. Houd er rekening mee dat in deze periode de vloerverwarming van de kerk niet aan is.

 

> Tickets voor het concert vrijdag (om 21:00 uur)

> Tickets voor het concert zaterdag (om 20:30 uur)

Geef een reactie

Spirit Connection