21 en 22 juni 2019: The Manifest & the Unmanifest ‘Zonnewende’ ligconcerten in Weesp

Jullie weten dat we elk jaar twee – THE MANIFEST & THE UNMANIFEST – lig­concerten geven in de prachtige oude Grote Kerk van Weesp. Ook dit jaar gaan we weer twee bijzondere improvisaties uitvoeren dit keer geïnspireerd door de zonnewende. 

Naast ons werken er altijd een keur aan fijne mensen mee om dit te kunnen realiseren. Op dit moment zijn we met de programmering bezig. Dus de definitieve bezetting hoor je op een later tijdstip. Maar qua instrumenten kun je onder andere verwachten: sopraan, piano, koor, fluit, didgeridoo, percussie, contrabas, orgel, soundscapes, gongs en klankschalen. 

       

Klik hier voor een video-impressie van ligconcert 2018

 

Wanneer je in de magische wervelwind van klanken ligt, verdwijnt het gevoel van afgescheidenheid. Tijd en ruimte lossen op in jouw stille essentie. Ontspanning op fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Waar en hoe het voor jou werkt blijkt vanzelf gedurende de avond.

 

Deze concerten zijn ligconcerten omdat het om de totale ervaring van het geheel gaat en niet om het visuele schouwspel. Het is een innerlijke reis. Voor mensen die niet kunnen liggen, is het altijd mogelijk om dit concert zittend bij te wonen. Tevens is er ook een invalide ingang in de kerk. Het concert duurt ongeveer 1,5 uur.

 

De kosten voor deze concerten bedragen € 45,00 per persoon per concert.
Tot en met 14 februari (Valentijnsdag) hanteren we een early bird tarief van € 39,00, zodat het aantrekkelijk is jezelf of iemand die je kent, blij te maken met dit kado.
De concerten worden gehouden in de Grote kerk (Laurens kerk) op de Nieuwstraat 31 te Weesp. Op vrijdag begint het concert om 21.00 uur en op zaterdag begint het concert om 20.30 uur. De deuren van de kerk gaan een uur van tevoren open. Zorg dat je op tijd bent aangezien de deuren op slot gaan op het moment dat het concert begint.

 

Vergeet niet zelf een matje, kussen en eventueel deken mee te nemen zodat je lekker ontspannen kunt liggen op de stenen kerkvloer. Houd er rekening mee dat in deze periode de vloerverwarming van de kerk niet aan is.

 

> Tickets voor het concert vrijdag (om 21:00 uur)

> Tickets voor het concert zaterdag (om 20:30 uur)

Share this post

Leave a Reply