20 December 2015: Sound Experience Concert

TICKETS ZIJN NU BESCHIKBAAR! Klik hier om te reserveren.

Een Sound Experience concert is een luisterervaring die het ervaren zelf wil belichten in plaats van
het opini√ęrende denken. Bij deze concerten staat een muzikant centraal en deze gebruikt het nu als inspiratie voor meditatieve improvisaties. Op hun beurt
ge√Įnspireerd, kleuren de Spirit Connection klankspelers met hun gongs, schalen en andere instrumenten het muzikale momentum verder in. Soundscapearchitect Frans de Rond mengt ‚Äėreal-time‚Äô opgenomen fragmenten als subtiele soundscapes in het geheel. Door de verschillende onderlinge wisselwerkingen ontstaat een muziekmeditatie waardoor je, als je je daaraan overgeeft, de wereld van gedachten en mening kan ontstijgen en kan ontspannen in het zijn. Als publiek lig je tussen de uitvoerende musici, waardoor je je makkelijker kunt overgeven aan het ervaren en je jezelf kunt verliezen en ontspannen in de klank van de tijdloze stilte.

Deze zondag hebben wij als muzikant Atzko Kohashi uitgenodigd. Atzko is een Japanse jazzpianiste en zij heeft het vermogen om compleet vrij te improviseren in het moment. Dit concert vindt plaats in de oudste studio van de Nederlandse Omroep, MCO Studio 2.

De kosten voor dit concert gedragen ‚ā¨ 37,50 per persoon. Het betreft een ligconcert en voor de mensen die niet kunnen liggen is het altijd mogelijk om dit concert zittend bij te wonen. Je moet zelf zorgen voor een matje om op te liggen.

De studio is gelegen aan
de Heuvellaan 33 te Hilversum en de zaal gaat open
om 14:45 uur.

Muzikale groeten,
Spirit Connection & Frans de Rond

TICKETS ZIJN NU BESCHIKBAAR! Klik hier om te reserveren.

Spirit Connection