10 dec: GONGMEDITATIE-concert in de Van Houtenkerk in Weesp

met zit-en ligplaatsen

CONCERT 10 december VERZET naar 6 en 7 MEI!

Lieve mensen, Ons concert van 10 december kon helaas niet doorgaan. We hebben nu nieuwe data: 6 en 7 mei. Kaarten blijven geldig. Kaarthouders ontvangen per mail bericht over hoe ze hun kaartje kunnen inwisselen. Als je toch liever je geld terug wil, kan dat ook. Mail ons dan je naam en mailadres. (N.B. We zijn vanaf 3 februari met reces en zijn 2 maart weer terug. Dan kunnen we je geld terugstorten. Dus heb even geduld) We hopen jullie te zien bij ons gong-meditatieconcert. In liefdevolle resonantie, Gwen & Harry
verzet!
Van Houtenkerk Weesp

Geïnspireerd op het gedicht ‘Come with me’ van Rumi geven we dit jaar in de prachtige Van Houten kerk in Weesp een gongmeditatieconcert.
Zittend komt de klank direct het lichaam binnen en voert deze je mee. Liggend is het meer het opgaan in de ruimte en wat daarin plaatsvindt leidend. Bepaal voor jezelf wat je aanspreekt.

Wat kan je verwachten van dit concert?

De ruimte vult zich met klank en stilte. Door de harmo­niserende klanken van zang, muziekinstrumenten, gongs en klank­schalen, percussie en andere (boven­toon)instrumenten kan je je helemaal ontspannen en verplaatst de aandacht zich voorbij de verhalenwereld van het mentale, emotionele en fysieke lichaam. De gebruikelijke denkweerstanden lossen op en je bent weer thuis in de ruimte van het tijdloze stille zijn. Waar en hoe dit precies voor jou uitwerkt, blijkt vanzelf gedurende de avond.

het Hymns to the Silence-ensemble:

  • Gwen & Harry gongs en boventoon-instrumenten
  • Siem Percusiem percussie
  • Natalie Merfort sopraan
  • Wilma Thalen viool
  • Mike Del Ferro piano
  • Frans de Rond soundscapes

Je kan dus kiezen voor een lig- of zitplaats. Als je kiest voor een ligplaats vergeet dan niet matje, kussen en deken mee te nemen zodat je lekker ontspannen kunt liggen. Er is ook een invalide-­ingang in de kerk.
De kerk gaat open om 20.00 uur en we starten om 20:30 uur.
Het concert duurt ongeveer 1,5 uur. Je vindt de Van Houtenkerk aan de Oude Gracht 69 te Weesp.

Een ticket voor een ligplaats bedraagt €39,00 en een zitplaats €35,00.

We zijn verplicht, conform  de coronamaatregelen van de overheid, om een coronatoegangsbewijs te vragen bij entree!

Een korte video-impressie van onze concerten vind je hier.

Spirit Connection