UITVERKOCHT Spirit Connections workshops

We organiseren de komende periode drie verschillende workshops in kleine setting in ons pand.

‚ÄĘ Workshop Full-Moon-Himalaya klankschalen (woe 8 mrt ¬†of zat 1 apr)

We werken met vier op elkaar afgestemde schalen op en bij het lichaam. De klanken verhelderen en reinigen lichaam en geest. In de praktijk blijkt dat dit helpt bij stress, spanning, hoofdpijn, migraine, slecht slapen, depressie en pijn. Het verhoogt de energie, lost emotionele en mentale blokkades op en zorgt voor een betere verbinding tussen hart en ziel. Tijdens deze workshop werken we veel met elkaar om zo ervaring op te doen bij zowel het bespelen van de klankschalen als het beleven van klanken en resonanties. Aan deze workshop kan je deelnemen¬†op woensdag 8 maart van 19.00 ‚Äď 22.00 uur of¬†op zaterdag 1 april van 09.30 ‚Äď 12.30 uur. De kosten bedragen ‚ā¨ 29,50. Je kunt hier je ticket¬†voor 8 maart¬†boeken en hier voor 1 april.

‚ÄĘ Workshop kristallen klankschalen en buizen instrumenten (zat 25 mrt)

kristallen klankschalenTijdens deze workshop gaan we vanuit helderheid werken met kristallen klank¬≠schalen en kristallen buizen instrumenten. Door het gebruik van schalen en instrumenten kun je de mentale gedachtestroom doorbreken en word je meegenomen met de resonantie naar de stilte. Tijdens deze dag leer je hoe deze instrumenten werken en leer je er uiteraard zelf te bespelen. Je werkt en speelt met en voor elkaar. We sluiten de workshop af met een kristallen klankschaal/gongconcert. De workshop is van 10.00 ‚Äď 15.00 uur. De kosten bedragen ‚ā¨ 35,- en je kunt hier je tickets voor 25 maart boeken.

Je moet zelf voor je lunch zorgen, voor koffie en thee wordt gezorgd.

‚ÄĘ Workshop intu√Įtief werken met Ohm, Luna, Flower of Life en Planeten stemvorken (zat 22 apr)

De Ohm stemvorken zijn getuned op de aardefrequentie. Deze Ohm toon heeft een effectieve geluidsfrequentie om het bombardement van externe geluiden en andere stress gevoelige factoren te neutraliseren in ons dagelijks leven. De vibrerende geluidsgolven van de Ohm stemvorken brengen een helende resonantie tot stand in ons lichaam en verhelpen negatieve resonantie of disharmonie die kunnen leiden tot ziekte. Deze helende resonantie werkt kalmerend, verzachtend en rustgevend en kan meer vitaliteit en energie geven. De Ohm stemvorken zijn goed hanteerbaar, daar ze erg licht wegen waardoor ze dus goed mee te nemen zijn op lokatie. Wanneer ze geactiveerd zijn, zijn ze makkelijk op het lichaam te gebruiken en de vibratie werkt ook door in het energieveld rondom het lichaam.

Tijdens deze praktijkworkshop gaan we intu√Įtief werken met de stemvorken. Het is een simpele en effectieve methode waarbij stemvorken op het lichaam worden geplaatst. Deze gebruik je onder andere op acupunctuurpunten, trigger- en reflexiepunten, botten en spieren om de qi beter te laten stromen en pijn te verzachten. De stemvorken hebben verschillende frequenties. We sluiten de workshop af met een klankconcert. De workshop is van 10.00 ‚Äď 15.00 uur. De kosten bedragen ‚ā¨ 35,- en je kunt hier je ticket voor 22 april boeken.

Je moet zelf voor je lunch zorgen, voor koffie en thee wordt gezorgd.

Spirit Connection