kristallen- & alchemieschalen

We kennen allemaal de aantrekkingskracht van edelstenen zoals o.a. robijn, smaragd, saffier, diamant en nog vele andere. Ook halfedelstenen zoals bergkristal, lapis lazuli zijn al duizenden jaren in trek. Zij werden gebruikt voor o.a. versiering en macht maar vooral om hun heilige betekenis. In vele culturen werden ze gebruikt voor hun genezende eigenschappen. Kristallen zijn er in talloze vormen die ook weer hun eigen betekenis hebben. 

 

Kristallen Klankschalen

 

Kristallen klankschalen zijn gemaakt van 99.992% puur samengeperst kwarts en verhit tot ongeveer 4000 graden Celsius in een centrifugerende mal. De schalen zijn verkrijgbaar in doorzichtige of matte vorm (classic frosted en ultra light frosted) en in een verscheidenheid aan maten, vari√ęrend van 15 tot 61 cm in diameter.

 

De schalen resoneren op een pure en krachtige manier. De grotere schalen bezitten een veel intensievere galm, met een langer aanhoudende toon dan de kleinere, door hun afmeting en hoeveelheid gebruikt kristal. De maat van de schaal bepaalt niet automatisch zijn toon.

Alchemie Klankschalen

Dit zijn kristallen schalen samengesteld uit mineralen en metalen. De combinaties leveren niet alleen een spectaculair uiterlijk op maar vooral een bijzondere trilling. De klanken zijn rijk, vol en met de mooiste boventonen. Zo ervaar je de Stilte in jezelf.

 

De diverse combinaties leveren velen mogelijkheden op voor therapie en meditatie. Deze trillingen gaan voelbaar door de ruimte en over en door je lichaam. Ben je nieuwsgierig, kom dan gerust vrijblijvend bij ons langs voor een ontmoeting met deze bijzondere kristallen schalen. Wij hebben een ruime keuze in onze winkel. Bel gerust voor een afspraak.

Spirit Connection