[title text=”The Power of Sound” tag=”h2″ color=”#ffffff” text_align=”center” title_text=”The Power of Sound” title_tag=”h2″ title_font=”main_font” title_text_color=”#ffffff” title_text_align=”center”]

Spirit Connection bestaat uit een team van drie mensen bij wie een beweging naar zelfonderzoek is ontstaan. Dit zelfonderzoek uitte zich in een vorm die ons naar verschillende teachers over de wereld heeft geleid. Zo kwamen wij ook in contact met de kracht van klank. Klank wordt gebruikt om de denkgeest te overstijgen. De denkgeest of ego is een verzameling van gedachtes. De denkgeest verschijnt in jou, en met jou wordt bedoeld dat wat je in wezen bent, Stilte. Deze niet te verwoorden Stilte is je ware natuur. AUM is de emanatie van de schepping, de oorspronkelijke trilling en het primaire geluid van het universum. De gong kan gezien worden als symbool van AUM.

Wij maken onder andere gebruik van de gong. De klanken van de gong laten de denkgeest als het ware oplossen, waardoor de “Ik Ben staat” herkent kan worden als de stille getuige (Ik Ben) die de denkgeest waarneemt. De “Ik Ben staat” wordt ook wel de poortloze poort genoemd. De “Ik Ben staat” is het voertuig om het leven ten volle te ervaren. Naast de gong gebruiken wij ook onder andere de klanken van de kristallen schalen en Himalaya schalen om de “Ik Ben staat” te herkennen.

Bij ons kun je onder andere terecht voor individuele klankbehandelingen, massages, workshops en meer. Wij geven ook Powerful in Being coaching. In deze coaching schetsen wij een beeld hoe de denkgeest functioneert. Met name de ideeën die we over onszelf en de omgeving hebben, onze conditioneringen en onze identificatie met de denkgeest maakt dat we fysiek, emotioneel of mentaal vaak vastlopen. Door het standpunt van je denken te veranderen geeft dat een andere waarneming en beleving van jezelf en je omgeving. Men ervaart daardoor meer helderheid, rust en vrede in zichzelf.

In onze winkel vind je een grote collectie gongs, kristallen schalen, Himalaya schalen en Ohm en Luna stemvorken. Daarnaast geven wij regelmatig gongbaden en klankconcerten op unieke plekken.

[title text=”“Wat een fantastische en bijzondere ervaring…!” – G. Zwart” tag=”h3″ color=”#1e73be” text_align=”center” title_text=”“Wat een fantastische en bijzondere ervaring…!”” title_tag=”h2″ title_font=”main_font” title_font_size=”28px” title_line_height=”1.7em” title_text_color=”#0093d0″ title_text_align=”center”]