HIMALYA KLANKSCHALEN

HIMALAYA KLANKSCHALEN

Onze klankschalen zijn afkomstig uit de de Himalaya. Deze schalen werden voor verschillende doeleinden gebruikt zoals als eetkommen, offerschalen, slaginstrumenten, instrumenten voor ontspanning, meditatie en heling. Elke klankschaal heeft een eigen karakter, toonzetting en klankkleur.

Een klankschaal brengt klank voort door een slagstok of een wrijfstok. Klankschalen kennen veel boventoonresonanties met specifieke zwevingen. Elke Himalaya-schaal wordt door ons in Nepal geselecteerd op basis van klank, toon en trilling. Wij hebben daarom een mooi en uitgebreid assortiment oude en nieuwe klankschalen bij ons in de winkel. Overtuig jezelf en kom langs.

Spirit Connection voert een uitgebreid assortiment van gongs, schalen (Himalaya, kristal, alchemie en van Crystal Tones), stemvorken en andere boventooninstrumenten. In onze winkel hebben wij alleleri soorten en maten. Maak een afspraak om het te zien en ervaren!

RESONANTIE

Resonanties van boventooninstrumenten zoals gongs en klankschalen voel je in elke cel van je lichaam. Geen wonder dat ze vaak worden gebruikt voor holistische healings. De triljoenen boventonen hebben effect op het fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam. De klanken kunnen een transcenderend effect hebben, afhankelijk van de intenties van bespeler en luisteraar.

Spirit Connection

Ons bedrijf is ontstaan uit de fascinatie voor klank en de uitwerking daarvan op mensen. Kortweg: de kracht van klank. We hebben ons geschoold en bekwaamd in het gebruik van klank. Klank kan het denken overstijgen, het kan ontspanning op meerdere niveaus bieden. De gong wordt vaak gezien als symbool voor de oerklank, de eerste oorzaak, de poortloze poort. Hoe gek het misschien ook klinkt maar klank kan je terugbrengen bij de wezenlijke stilte, het alomtegenwoordige.


Wij verzorgen en bieden:

  • gongbaden
  • klankconcerten
  • klankmeditaties
  • soundyoga
  • klankbehandelingen
  • workshops en trainingen