PAISTE, OETKEN, GONGLAND, MEINL & GROTTO SONORA gongs

Paiste, Oetken, Gongland, Meinl & Grotta Sonora gongs

We voeren deze merken gongs omdat deze de meest verfijnde handgemaakte gongs zijn die er gemaakt worden en omdat we de exclusieve dealer voor Nederland mogen zijn. We hebben alle planetengongs en symphony, creation en brilliance-gongs in onze winkel. En we hebben een groot aantal custom made gongs.

Je kunt ze allemaal bij ons komen beluisteren en ervaren. De gongs die wij hebben variëren tussen de 24” en 60”.  Overtuig jezelf en kom langs!


CHINESE GONGS

We hebben ook een mooie collectie Chinese sungongs die we zelf selecteren op klank. Vele van onze gongs zijn getuned op planetenfrequenties. We hebben deze in verschillende afmetingen van 50 cm tot 135 cm.


Spirit Connection voert een uitgebreid assortiment van gongs, schalen (Himalaya, kristal, alchemie en Crystal Tones), stemvorken en andere boventooninstrumenten. In onze winkel hebben wij alleleri soorten en maten. Maak een afspraak om het te zien en ervaren!


RESONANTIE

Gongs zijn één van de meest resonerende instrumenten die er zijn. De resonanties voel je in elke cel van je lichaam. Geen wonder dat ze vaak worden gebruikt voor holistische healings. In de kwamtumfysica wordt de gong ook wel het nulpuntveld genoemd. Het gongveld van triljoenen boventonen hebben effect op het fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam. De klanken kunnen een transcenderend effect hebben, afhankelijk van de intenties van bespeler en luisteraar.

Spirit Connection

Ons bedrijf is ontstaan uit de fascinatie voor klank en de uitwerking daarvan op mensen. Kortweg: de kracht van klank. We hebben ons geschoold en bekwaamd in het gebruik van klank. Klank kan het denken overstijgen, het kan ontspanning op meerdere niveaus bieden. De gong wordt vaak gezien als symbool voor de oerklank, de eerste oorzaak, de poortloze poort. Hoe gek het misschien ook klinkt maar klank kan je terugbrengen bij de wezenlijke stilte, het alomtegenwoordige.


Wij verzorgen en bieden:

  • gongbaden
  • klankconcerten
  • klankmeditaties
  • soundyoga
  • klankbehandelingen
  • workshops en trainingen