GECANCELLED: THE MANIFEST & UNMANIFEST – the Fifth Element – ligconcerten in Weesp

When listening goes beyond the horizon, 

silence hears itself. 

[N.N.]

 

Lieve mensen,

 

Zoals jullie weten zijn onze ‘The Manifest & the Unmanifest’-concerten voor ons altijd weer een jaarlijks hoogtepunt. Een evenement waar we met een grote groep muzikanten gezamenlijk een unieke beleving neerzetten en die wordt bezocht door vele mensen overal uit Europa. 

 

We zijn al een poos bezig met de vele voorbereidingen voor de concerten van dit jaar en er zijn inmiddels ook al veel tickets verkocht. Daarom spijt het ons erg om jullie te moeten mededelen dat wij, gezien de situatie in de wereld op dit moment, de twee concerten moeten annuleren. Wij kunnen niet op een verantwoordelijke wijze deze concerten door laten gaan. Ondanks alle voorbereidingen, moeite en kosten, kijken we met veel plezier terug op een prachtig proces met de muzikanten en de organisatie van dit evenement. Hieruit zijn ook weer nieuwe ideeën ontstaan die we in de toekomst met jullie hopen te kunnen delen. 

 

Ook hebben we besloten jullie het geld van de tickets volledig te retourneren en niet met een voucher te werken. Dit gaat ons veel tijd en moeite kosten omdat we alle ticketverkoop zelf doen om de kosten zo laag mogelijk te houden. In principe zijn alle gegevens om dit te organiseren bij ons bekend. We proberen alles voor half juni geregeld te hebben maar heb alsjeblieft een beetje geduld.

 

Wij zien deze tijd als een mogelijkheid om naar binnen te keren en onze ware natuur te herinneren en dat is de gift die in deze situatie ligt. 

 

In liefdevolle resonantie,

Gwen & Harry

 


Shift your attention from words to silence and you will hear.

[Nisargadatta]


Spirit Connection