GONGS

RESONANTIE

De gong is het meest resonerende instrument wat wij tot op heden kennen. Wanneer de gong vibreert, voel je alle resonanties in elke cel van je lichaam. Deze vibraties zijn de meest krachtige resonanties die gebruikt worden in holistische healing. Al meer dan 5000 jaar wordt de gong daarvoor gebruikt en de gong is ook het oudste instrument. In de kwamtumfysica wordt de gong ook wel het nulpuntveld genoemd. Het gongveld is gecomponeerd uit triljoenen boventonen die in een zo genaamde Fibonacci reeks van deze disc afkomen. Deze triljoenen boventonen vullen de ruimte om ons fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam. De kosmische muziek van de gong wordt wel de dissonante harmonie genoemd. De transcendentale klanken van de heilige gong komt van de grote chaos waaronder de wereld van formatie ligt.

PAISTE, GONGLAND, OETKEN, MEINL & GROTTA SONORA gongs

Paiste, Oetken en Meinl bouwen de meest verfijnde gongs die er zijn en wij zijn trots de exclusieve dealer in Nederland zijn. We hebben alle planetengongs enĀ symphony, creationĀ enĀ brilliance-gongsĀ in onze winkel. En we hebben een groot aantalĀ custom madeĀ gongs.Ā Je kunt ze allemaal bij ons beluisteren en ervaren. De gongs die wij hebben variĆ«ren tussen de 24ā€ en 60ā€. Paiste, Oetken en Meinl gongs worden met de hand gemaakt.

CHINESE GONGS

Naast Paiste, Oetken & Meinl gongs hebben we ook een mooie collectie chinese sungongs die we zelf uitgezocht hebben op klank. Vele van onze sungongs zijn getuned op planetenfrequenties. We hebben deze in verschillende afmetingen van 50 cm tot 135 cm.