kristallen klankschalen en alchemie klankschalen

Bijna iedereen wordt aangetrokken tot edelstenen zoals o.a. robijn, smaragd, saffier, diamant en nog vele andere. Ook halfedelstenen zoals bergkristal, lapis lazuli zijn al duizenden jaren in trek. Zij werden gebruikt voor o.a. versiering en macht maar vooral ook als heilige betekenissen. In vele culturen werden deze stenen gebruikt voor haar genezende eigenschappen. Kristallen zijn er in talloze vormen die zo ook hun betekenis hebben.

Kristallen klankschalen

Deze zijn gemaakt van 99.992% pure samengeperst kwarts en verhit tot ongeveer 4000 graden Celsius in een centrifugerende mal. Ze zijn verkrijgbaar in doorzichtige of matte vorm (classic frosted en ultra light frosted) en in verschillende maten, vari√ęrend in diameter van 15 tot 61 cm. De schalen hebben een pure en krachtige resonantie. De grotere schalen hebben een veel intensievere galm, met een langer aanhoudende toon. Overtuig jezelf en kom langs!

Alchemie klankschalen

Dit zijn kristallen-schalen gecombineerd met mineralen en metalen. Dit levert niet alleen een spectaculair uiterlijk op maar vooral een bijzondere trilling. De klanken zijn rijk, vol en met de mooiste boventonen. Ze leveren vele mogelijkheden op voor therapie en meditatie. Deze trillingen zijn voelbaar in ruimte en lichaam. We leveren o.a. schalen van Crystal Tones. Wij hebben een ruime keuze in onze winkel.

Spirit Connection voert een uitgebreid assortiment van gongs, schalen (Himalaya, kristal, alchemie en van Crystal Tones), stemvorken en andere boventooninstrumenten. In onze winkel hebben wij alleleri soorten en maten. Kom het te zien en ervaren!


Resonantie

Resonanties van boventoon-instrumenten zoals gongs en klankschalen voel je in elke cel van je lichaam. Geen wonder dat ze vaak worden gebruikt voor holistische healings. De boventonen hebben effect op het fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam. De klanken kunnen een transcenderend effect hebben, afhankelijk van de intenties van bespeler en luisteraar.

Spirit Connection - kristalschalen

Spirit Connection Logo
Ons bedrijf is ontstaan uit de fascinatie voor klank en de uitwerking daarvan op mensen. Kortweg: de kracht van klank. We hebben ons geschoold en bekwaamd in het gebruik van klank. Klank kan het denken overstijgen, het kan ontspanning op meerdere niveaus bieden. De gong wordt vaak gezien als symbool voor de oerklank, de eerste oorzaak, de poortloze poort. Hoe gek het misschien ook klinkt maar klank kan je terugbrengen bij de wezenlijke stilte, het alomtegenwoordige.


Wij verzorgen en bieden:

  • gongbaden
  • klankconcerten
  • klankmeditaties
  • soundyoga
  • klankbehandelingen
  • workshops en trainingen
Spirit Connection