BEHANDELINGEN

spirit-connection-massage-2

Spirit Connection Massage

EenĀ Spirit ConnectionĀ massage is een energetische massage waarbij zowel het fysiek niveau als het auraveld niveau gemasseerd wordt. Dit werkt o.a. harmoniserend, geeft een diepe ontspanning en heeft een positief effect op het gehele lichaam.

EenĀ KokosscrubĀ massage is een massage van het gehele lichaam met een warme kokusscrubstempel. Het lichaam wordt geheel gescrubd en daarna gemasseerd met de warme kokusstempels en olie. Daarbij worden onder andere gongs, Himalaya- en kristallen klankschalen gebruikt om zo in een totale ontspanning te vertoeven.

Maak nu een afspraak!

DSC_0009

Power of Sound Behandeling

EenĀ Power of SoundĀ behandeling houdt in dat u compleet in een ā€˜badā€™ van klanken ligt. Het fysieke lichaam wordt hierbij niet aangeraakt door menselijke handen alleen door klank en trilling. U ligt met uw kleding aan op een Soundwave bed met monochord en tongdrum. Bij deze behandeling wordt klank gemaakt met verschillende ā€˜instrumentenā€™ zoals onder ander gongs, klankschalen, monochord, stemvorken e.d.

Klank werkt als wellness, pure ontspanning. Daarbij is klank een draaggolf van bewustzijn en verhoogt de energie, lost blokkades op, helpt tegen stress, spanning en slapeloosheid.

Maak nu een afspraak!

power-of-sound-behandelingen-smaller1

Powerful in Being Coaching

In deze coaching schetsen wij een beeld hoe de denkgeest functioneert. Met name de ideeƫn die we over onszelf en de omgeving hebben, onze conditioneringen en onze identificatie met de denkgeest maakt dat we fysiek, emotioneel of mentaal vaak vastlopen.

Door het standpunt van je denken te veranderen geeft dat een andere waarneming en beleving van jezelf en je omgeving. Men ervaart daardoor meer helderheid, rust en vrede in zichzelf.

Maak nu een afspraak!