8 juni 2018: gongbad in De Kapel in Hilversum

Boek nu je tickets!

We zijn uitgenodigd om vrijdag 8 juni in de mooie Kapel aan de ’s Gravelandseweg 144 te Hilversum een gongbad te verzorgen. Dit keer lekker dicht bij huis!

De klanken van onder andere kristallen alchemieschalen en buizeninstrumenten, Himalaya-schalen, shrutiboxen, oceandrums en andere boventoon-instrumenten zullen zich mengen met de klanken van de planetengongs om een mystieke ervaring te geven. Die ervaring baant zich energetisch door middel van de vele harmonische trillingen een weg door het zenuwstelsel. Lichaam en geest openen zich, legen zich en worden herladen. Elk gevoel van afgescheidenheid met andere mensen en de natuur verdwijnt. Alles wat conflicten veroorzaakt verdwijnt en het geeft het gevoel een deel van het universum te zijn. De mentale, emotionele en fysieke lichamen worden super geleidend en super regenererend waardoor de gebruikelijke weerstand van het ego verdwijnt en ons thuis laat komen in de Stilte.

Het gongbad is van 19.30 – 21.00 uur en is in de Kapel op de ’s Gravelandseweg 144 te Hilversum. De kosten bedragen € 25,- p.p.

Vergeet niet zelf een matje, deken en eventueel kussen mee te nemen zodat je lekker ontspannen kunt liggen.

Boek nu je tickets!

Spirit Connection