7 december 2019: gratis gongmeditaties + de gongs van Grotta Sonora


Zaterdag 7 december geven we een gratis gongmeditaties bij ons aan de Borneolaan 25 te Hilversum. Deze meditaties zijn op vrije inloop dus je hoeft niet te reserveren. Wees wel op tijd.

De aanvangstijden zijn: 10.30 uur, 11.30 uur, 13.30 uur en 14.30 uur

Naast de meditaties laten we jullie de unieke gongs van Grotta Sonora zien en horen..

Grotta Sonora (klankgrot) is de naam van een project dat sinds 2016 vorm kreeg naar een idee van Madhava Carrara, muzikant en ambachtelijk bouwer van muziekinstrumenten en zangeres Margherita Cioffi. In een grot in het Italiaanse Calcata, een middeleeuws dorp in de Treja-vallei, bouwden ze geluidssculpturen waar ze met de klanken van verschillende soorten metaal experimenteerden.¬†Het idee is om een ‚Äėorkest‚Äô van unieke instrumenten te maken die mensen in contact kan brengen met klank en de bijbehorende resonanties.
Dankzij de ervaring die zij hebben opgedaan tijdens het bouwen van deze instrumenten, specialiseerden ze zich in hetmaken van bijzondere klankinstrumenten.

Na een bezoek aan hun unieke klankgrot  hebben wij besloten om hun prachtige gongs in ons assortiment op te nemen.
Wij zijn vereerd dat Madhava en Margherita op 7 december in onze winkel hun unieke instrumenten en gongs willen laten horen. Deze twee mooie mensen zorgen weer voor een nieuw geluid bij Spirit Connection.

Op de video bovenaan hoor en zie je de Lotus gong van Grotta Sonora.

Spirit Connection