4 Oktober: Yoga & Sound Journey Workshop

Deze middag geven wij in samenwerking met Hot Flow Yoga Hilversum een Yoga & Sound Journey Workshop. De middag begint met een rustige yogales door Hot Flow Yoga Hilversum, met aansluitend een Sound Journey van Spirit Connection door middel van gongs, kristallen- en metalen klankschalen. Er zal een korte uitleg gegeven worden over de Sound Journey, waarna aansluitend de yogales zal volgen in een door infrarood verwarmde ruimte (zie www.hotflowyoga.nl).

De yoga wordt afgesloten met de Savasana houding en in deze houding zal een geleide meditatie worden gegeven die begeleid wordt door de klanken van klankschalen. Daarna volgt een complete Sound Journey waarbij een mystieke ervaring zich kan uiten door middel van de energie van de vele harmonische trillingen die zich een weg banen door het zenuwstelsel. Het lichaam en de geest geopend, leeggemaakt en opgeladen. Elk gevoel van afgescheidenheid van andere mensen en de natuur verdwijnt. Alles wat conflicten veroorzaakt verdwijnt en het geeft het gevoel dat we een deel van het Universum zijn. De mentale, emotionele en fysieke lichamen worden supergeleidend en superregenererend, waardoor de gebruikelijke weerstand van het ego compleet verdwijnt en ons terugbrengt naar de Ik Ben staat.

Deze workshop is voor iedereen toegankelijk, zowel voor beginners als gevorderden. Het vindt plaats in de Hot Flow Yoga studio op de Albertus Perkstraat te Hilversum en is van 13.30 – 16.00 uur. Voor inschrijvingen ga naar¬†www.hotflowyoga.nl/workshops-hilversum. Er zijn een beperkt aantal plaatsen dus schrijf je snel in. De kosten bedragen ‚ā¨ 35,- per persoon.

Spirit Connection