30 Januari 2016: Gongbadconcert Hymn To The Silence

TICKETS HIER VERKRIJGBAAR!

Deze avond gaan we in de reeks gongconcerten een Hymn to the Silence uitvoeren in samenwerking met Michael Telepary op Native flute, Aleksandra Anisimowicz sopraan, Michael van Polen op framedrum, Frans de Rond met realtime Soundscapes en natuurlijk Spirit Connection met vele gongs en klankschalen. Een muzikaal gedicht waar Stilte zich uit in klank (vorm) en zich langzaam weer terug trekt naar de Stilte.

Wanneer we in deze magische wervelwind van klanken liggen, verdwijnt elk gevoel van afgescheidenheid van andere mensen en de natuur. Tijd en ruimte lossen op in de stilte, de essentie van wat je in wezen bent.

Dit gongconcert is een ligconcert omdat het om de totale ervaring van het geheel gaat en niet om het visuele schouwspel. Het is een innerlijke reis. Voor mensen die niet kunnen liggen is het altijd mogelijk om dit concert zittend bij te wonen. Tevens is er ook een invalide ingang in de kerk.

De kosten voor dit gongconcert bedragen € 32,50 per persoon. Het concert wordt gehouden in de Van Houtenkerk op de Oudegracht 60 te Weesp. De deuren van de kerk gaan om 19.15 uur open. Zorg dat je op tijd bent aangezien de deuren op slot gaan op het moment dat het concert begint. Je kunt de tickets bestellen via onze webshop www.spiritconnection.nl.

Vergeet niet zelf een matje, kussen en eventueel deken mee te nemen.

 

Spirit Connection