UITVERKOCHT 3 dec 2016: Sound Experience Gongbad

Boek hier je tickets!

Deze bijzondere avond vult de Van Houtenkerk zich met de klanken van gongs, kristallen en metalen klankschalen, boventoon-instrumenten, trompet, orgel, zang en soundscapes. Je aandacht zal zich vullen met allerlei klankkleuren en je zal merken dat de harmonische trillingen via het zenuwstelsel gaan resoneren in je lichaam en je geest. Als je je ego-weerstanden passeert en je hieraan overgeeft, vult je veld van aandacht zich, waardoor er geen plaats overblijft voor je denken en deze stilvalt. Ook het lichaamsbesef lost op en het gevoel van afgescheidenheid van andere mensen en de wereld buiten je verdwijnt. Dit kan een mystieke ervaring veroorzaken waarbij je je weer één voelt met het universum.

Je ligt tussen de uitvoerende musici waardoor de ervaring nog directer is en je je makkelijker kan verliezen en ontspannen in de klank van tijdloze stilte en lichaam en geest zich weer energetisch kunnen herladen.

dsc_1511Voor deze avond hebben we een aantal bevlogen muzikanten uitgenodigd:
Aleksandra Anisimowicz – sopraan
André Heuvelman Рtrompet
Fons Brouwer – orgel
Frans de Rond – soundscapes
Michael van Polen – percussie
Spirit Connection – gongs en boventoon-instrumenten

Langer dan jullie gewend zijn duurt dit lig-concert anderhalf uur. Vergeet niet matje, kussen en deken mee te nemen zodat je lekker ontspannen kunt liggen.

De kosten voor dit Sound Experience Gongbad zijn ‚ā¨ 32,50 p.p. Voor de mensen die niet kunnen liggen, is het altijd mogelijk om dit gongbad¬†zittend bij te wonen. Dit gongbad¬†wordt gehouden in de Van Houtenkerk aan de Oude Gracht 69 te Weesp en begint om 20.00 uur.

Boek hier je tickets!

Spirit Connection