Spirit Connection - HUISKAMERconcert

24 augustus in Overlangel

Sound-Chapel concert Overlangel

exclusief ligconcert

Deze zaterdagavond geven we samen een huiskamer-concert in onze sound chapel. Met kristallen schalen, diverse boventoon-instrumenten en gongs geven we een klankmeditatie.

 

Dit duo-concert heeft als uitgangspunt yin & yang. Het mannelijk en vrouwelijk aspect die beiden in ons allemaal aanwezig zijn. Het samenspel is een flow op de golven van beide aspecten en nemen je mee voorbij het yin & yang naar de eenheid die we werkelijk zijn. Een klankreis die je door alle lagen van je persoonlijke wereld meeneemt naar het onpersoonlijke en onvoorwaardelijke veld van liefde: IK BEN.

 

We beginnen met een korte inleiding en een geleide meditatie. Daarna volgt het concert wat wordt afgesloten met koffie of thee met een kleine versnapering. Als je wil kan je dan je ervaring delen en wij kunnen die dan als wenselijk inzichtelijk maken. Maar er is ook de mogelijk om aansluitend nog even in stilte te verblijven. Het is in een intieme setting van maximaal 18 personen.

 

Praktisch

We starten om 19.30 uur (entree een half uur eerder). Het programma duurt circa 2,5 uur.  Je hoeft niks mee te nemen. (Matrassen, dekens, e.d. zijn aanwezig)
Een ticket is ‚ā¨45,00 per persoon. Voor tickets en informatie zie onze website: www.SpiritConnection.nl (of klik op deze nieuwsbrief).

 

De ware stilte
is niet zonder geluiden
maar zonder gedachten.

 

Spirit Connection