23 April 2016: Traditioneel Gongbad

Boek hier je tickets!

Deze avond geven we weer ouderwets een “traditioneel” Gongbad met alleen de mensen van Spirit Connection. De klanken van onder andere kristallen alchemieschalen, Himalayaschalen, shrutiboxen en oceandrums zullen zich mengen met de klanken van de planetengongs om een mystieke ervaring te geven.

De mystieke ervaring die zich uit door middel van de energie van de vele harmonische trillingen die zich een weg banen door het zenuwstelsel. Het lichaam en de geest worden geopend, leeggemaakt en opgeladen. Elk gevoel van afgescheidenheid van andere mensen en de natuur verdwijnt. Alles wat conflicten veroorzaakt verdwijnt, en het geeft het gevoel dat we een deel van het Universum zijn. De mentale, emotionele en fysieke lichamen worden supergeleidend en superregenererend waardoor de gebruikelijke weerstand van het ego compleet verdwijnt en ons terugbrengt naar de Ik Ben staat.

Het gongbad is van 20:00 tot 21:30 uur en wordt gehouden in de Van Houtenkerk op de Oudegracht 69 te Weesp. De kosten voor dit gongbad bedragen € 29,50. Neem een matje, kussens en deken mee zodat je lekker ontspannen kunt liggen.

Boek hier je tickets!

Spirit Connection