12 & 19 augustus ZOMER-RESONANTIEDAGEN

gongmediatatie bij Spirit Connection

• Zaterdag 22 juli van 11.00 – 15.00 uur: Kristal

• Zaterdag 29 juli van 11.00 – 15.00 uur: Stemvorken

• Zaterdag 12 augustus van 11.00 – 15.00 uur: Himalaya-klankschalen

• Zaterdag 19 augustus 10.30, 11.30, 13.30 en 14.30 uur: gratis Gongmeditaties


Ben je de maanden juli en augustus in Nederland? Kom dan lekker bij ons ontspannen tijdens de Zomer-Resonantiedagen van Spirit Connection. Tijdens deze dagen hebben we verschillende thema’s waar we aandacht aan geven. Dit betekent dat je gewoon ons pand binnen kunt komen lopen en geheel vrijblijvend aan de activiteiten kunt deelnemen en kan ervaren wat klank en resonantie met je doet.

De thema’s voor de verschillende zaterdagen zijn: kristal, stemvorken, klankschalen en onze welbekende gongmeditaties. Je maakt kennis met de klanken en trillingen van deze verschillende instrumenten: kristallen klankschalen, kristallen buizen, stemvorken, Himalaya-klankschalen en gongs.

Op de stemvorken-dag zullen we verschillende frequentie-stemvorken
gebruiken zoals de aarde- en maanfrequentie van het merk Ohm Therapeutics en de planetenfrequentie-stemvorken van Meinl.

Op de dag met de Himalaya-klankschalen zullen we jullie de opstelling van de full-moon-balansset laten ervaren. Maar ook de andere Himalaya-klankschalen, die we in ons assortiment hebben.

De gongmeditaties zijn op vaste tijden. Dus je hoeft alleen te zorgen dat je op tijd bent.

Ook als je bekend ben met het fenomeen van klank en resonanties, ben je
natuurlijk ook van harte welkom. Kortom, ben je nieuwsgierig of heb je zin in een beetje ontspanning, kom dan gerust deze of alle dagen langs. We zien je graag!

Spirit Connection