ZUIVER LUISTEREN, ZUIVER HOREN - klankschaal-workshops 

klankschaal workshops

> 2 maart Himalaya klankschalen (van 10 tot 17 uur) 

> 3 maart  kristallen klankschalen (van 10 tot 17 uur) VOL!!


Naast onze inspirende retraites en betoverende concerten geven wij ook boeiende workshops in ons klankatelier met diverse soorten klankschalen (full moon, kristal, Himalaya, alchemie).

Wat mag je verwachten?

Door veel zelf en voor anderen op diverse schalen te spelen, verdiep je je spel en stem je jezelf zuiverder af. Naast aanleren van technieken ontdek je de diepere betekenis van zuiver luisteren en onpersoonlijk horen. Ervaar het vrij zijn en het plezier van samen klankmaken en ontdek wat jouw zuivere intentie is.

Gwen & Harry

Al 15 jaar verzorgen wij intieme kleinschalige en groot­schalige gong- en meditatie-­concerten. Daarnaast geven wij ook klankmeditatie-trainingen en meerdaagse retreats (Wheel Of Sound РInner Journey) 

Gwen leidt ook sound-healings en individuele en groeps-meditatie-sessies. Ze begeleidt ook mensen bij de aanschaf van een klankinstrument.

Harry, afkomstig uit de studio-wereld van muziekopnames, is klankregisseur en audio-specialist.

In deze workshops versmelten onze kennis en ervaringen spontaan, zich afstemmend op de groep deelnemers.

Klank is niet alleen betoverend, maar het gaat verder. Zoals Jonathan Goldman het beschijft: intentie + frequentie = healing.

When we have foreign participants, we will give these workshops in two languages (Dutch and English).


De workshops vinden plaats in een kleine setting van maximaal 12 personen. Dus WACHT NIET TE LANG. Prijs is ‚ā¨ 95 per dag (10.00 – 17.00 uur), inclusief maaltijd en water & thee.

 

Spirit Connection