16 april: presentatie en demonstratie Andromeda Gongs bij Spirit Connection

Andromeda-Gongs

Zoals jullie weten zijn wij altijd op zoek naar unieke klank­instrumenten. We ontdekten een producent in eigen land: Andromeda Gongs. Deze gongs komen totaal anders tot stand dan de andere gongs die wij in het assortiment hebben. Maker en smid is Jesse Blauwhof die zich heeft laten inspireren door Ton Akkermans en Carolina Schomper, twee autoriteiten in de klank­wereld.

Bij de gongs van Jesse staat de kracht van intentie centraal. In dit proces van innerlijk werk, meditatie en concentratie krijgen de instrumenten die hij bouwt spirituele kwaliteiten. 
Andromeda Gongs zijn gemaakt van messing en gehamerd met duizenden slagen over het hele oppervlakte. Deze gongs zien er niet alleen indrukwekkend uit maar de intentie waarmee Jesse ze smeedt is voelbaar. 

We gaan deze bijzondere gongs naast de fantastische Paiste en Gong­land gongs uit Duitsland en de eigen­wijze Italiaanse gongs van Grotta Sonore in ons assortiment voeren. 

zaterdag 16 april

Jesse komt zelf vertellen hoe hij te werk gaat en wat zijn gedachtegang daarachter is. Daarnaast zal hij deze gongs demonstreren en kunnen jullie ze zelf ervaren. Zijn prachtige gongs zijn per direct bij ons verkrijgbaar. 

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten en horen? Schrijf je dan in voor één van de gratis sessies op zaterdag 16 april (maximaal 10 deelnemers per sessie).

De sessietijden zijn als volgt;

  • 10.30 – 11.30 uur
  • 12.00 – 13.00 uur
  • 14.00 – 15.00 uur

We ontvangen jullie weer graag.

Spirit Connection