15 en 16 juni: The Manifest & the Unmanifest ligconcerten in Weesp

Deze vrijdag- en zaterdagavond geven we twee concerten in de traditie ‘The Manifest and the Unmanifest’ in de prachtige Grote Kerk te Weesp. Uiteraard hebben we deze avond weer vele gastmuzikanten die meedoen naast onze 30 gongs en boventoon instrumenten. Wanneer we in de magische wervelwind van klanken liggen, verdwijnt elk gevoel van afgescheidenheid van andere mensen en de wereld om ons heen. Tijd en ruimte lossen op in de stille essentie die je in wezen bent.
Meer informatie hierover volgt nog.

Dit concert is een ligconcert omdat het om de innerlijke ervaring van het geheel gaat en niet om het visuele schouwspel. Voor mensen die niet kunnen liggen, is het altijd mogelijk om dit concert zittend bij te wonen. Tevens is er ook een invalide-ingang in de kerk.

De kosten voor dit concert bedragen € 39,50 per persoon. Het concert wordt gehouden in de Grote kerk (Laurens kerk) op de Nieuwstraat 31 te Weesp op vrijdag 15  juni om 20.30 uur en zaterdag 16 juni om 20.00 uur. De deuren van de kerk gaan een uur voor het concert open. Zorg dat je op tijd bent aangezien de deuren op slot gaan op het moment dat het concert begint.

Neem een matje, kussen en deken mee zodat je lekker ontspannen kunt liggen.

> Tickets voor het concert vrijdag om 20:30 uur 

> Tickets voor het concert zaterdag om 20:00 uur

Share this post