UITVERKOCHT 15, 16 & 17 december 2017: Gongweekend -The Way Of the Gong

gongweekend Venwoude Spirit Connection

Boek nu je tickets!

Het gehele weekend is uitverkocht! 

Gongworkshop – Sound Yoga – Meditatie – Gongbad – Gongpuja – Klankschalen workshop

Op 15, 16 & 17 december organiseren wij een Gongweekend op de prachtige locatie Venwoude te Lage Vuursche. Het is bijna te veel om op te noemen maar het wordt een weekend voor verdieping van je hele wezen met als centraal punt de gong. In dit weekend leren wij jullie praktisch te werken met de gong, gongtechnieken, de geschiedenis van de gong, het opbouwen van een gongbad en mediteren met de gong.

Het is ook mogelijk om naast het gehele weekend losse onderdelen mee te doen en wel;

Gongbad vrijdagavond 20.30 uur                                          € 29,50

Full Moon Klankschalen workshop zaterdagmiddag        € 49,-
13.30 – 17.00 uur

Gongpuja zaterdag/zondagnacht 20.00 uur                      € 65,-

De kosten voor het gehele weekend bedragen € 345,- en dit is inclusief alle maaltijden. Je wordt dan uiterlijk op vrijdag 15 december om 10.30 uur verwacht in de Piramide op Venwoude en dit is tot zondagochtend 11.00 uur. Ook is het mogelijk om te overnachten op Venwoude, dit betreft dan alleen de overnachting van vrijdag op zaterdag. De kosten voor een 1 persoonskamer bedragen € 45,- en voor een 2 persoonskamer € 35,- per persoon.

Gongbad
Een gongbad kan voor een mystieke ervaring zorgen die zich uit door middel van de energie van de vele harmonische trillingen die zich een weg baant door het zenuwstelsel. Het lichaam en de geest worden geopend, leeggemaakt en opgeladen. Elk gevoel van afgescheidenheid van andere mensen en de natuur verdwijnt. Alles wat conflicten veroorzaakt verdwijnt en het geeft het gevoel dat we een deel van het Universum zijn. De mentale, emotionele en fysieke lichamen worden super geleidend en super regenererend waardoor de gebruikelijke weerstand van het ego compleet verdwijnt en ons terugbrengt naar onze Stilte.
Je hoeft voor het Gongbad geen matje mee te nemen maar wel een kussen en eventueel deken.

Sound Yoga

Sound healing is gebaseerd op het principe dat alles, inclusief ons lichaam uit trilling bestaat. Net zoals een gestemd instrument is het lichaam een harmonieus geheel tenzij het trillingsveld verstoord is.
Door middel van Sound Yoga kunnen vastzittende lagen, op fysiek, mentaal en emotioneel niveau, weer los komen.  Zo wordt het voelen en de intuïtie gezuiverd en wordt ons handelen niet meer reactief vanuit het verleden maar responsief in het Nu. Sound Yoga bestaat uit onder andere ademhalingstechnieken, meditatietechnieken en bewegingsleer met klank.

Workshop Full Moon Himalaya klankschalen
Bij deze workshop gebruiken wij Full Moon Himalaya klankschalen. Deze schalen zijn uitsluitend bij volle maan gemaakt en in een boeddhistische rite. Wij bij Spirit Connection zijn de exclusieve dealer van deze schalen.
Deze middag staat in het teken van in de praktijk werken met 4 op elkaar afgestemde Full Moon Himalaya schalen zowel op en om het lichaam. We leren onszelf af te stemmen in de helderheid door middel van deze klankschalen. In de praktijk is gebleken dat een opstelling zoals deze helpt bij stress, spanning, hoofdpijn, migraine, slecht slapen, depressie, pijn, het verhoogt de energie, lost emotionele en mentale blokkades op en zorgt voor een betere verbinding met je hart en ziel.

Gongpuja
Wat is een Gongpuja?
Je moet je voorstellen dat de ruimte gevuld wordt met ongeveer 20 gongs die in een vortex opgesteld staan. Om deze vortex heen liggen de mensen slapend of mediterend een gehele nacht in de klanken van de gongs. Een “all night Gong Puja” is een reis door de ruimte in de Stilte van wie je bent. De ruimte wordt gevuld door multificerende lagen aan boventonen die gecreëerd worden door de gongs. Het is een ervaring voorbij alle verwachtingen. Het is een ceremonie van reiniging, regeneratie, verjonging en inzicht – een proces dat ongeveer 6,5 uur in totaal duurt. Bij een Gongpuja wordt er op een volume gespeeld waarbij je kunt slapen en/of mediteren. Een ieder die deelneemt aan deze avond/nacht wordt aangemoedigd om volledig mee te doen aan de Puja door om de beurt de gong te bespelen voor de groep of simpelweg te verdwijnen in het ervaren.

Wat moet je meenemen?
Breng een eigen fles water mee, een dekbed of slaapzak en een kussen voor een comfortabele nacht. Denk aan comfortabele kleding. De matrassen zijn daar aanwezig.

Dit gehele weekend wordt gehouden op de prachtige locatie van Venwoude (Vuurse Steeg 1) in Lage Vuursche. Venwoude is een centrum van bewustwording en zij geven ons de mogelijkheid om dit gehele weekend te verwezenlijken. Zie voor meer informatie over Venwoude www.venwoude.nl. De zaal staat midden in de bossen en beschikt over eigen douches en toiletten.

Meer informatie en het voorlopige programma volgen nog. Neem voor vragen gerust contact op met telefoonnummer 06-23915277 of stuur een mail naar info@spiritconnection.nl.

Boek nu je tickets!

Spirit Connection