14 Februari: Gongbad

Gongbad zaterdag 14 februari om 20.00 uur met gasten Gé Bartman op cello, Aleksandra Anisimowicz sopraanstem en Fons Brouwer op kerkorgel.

Zaterdag 14 februari organiseren wij weer een Gongbad maar dit keer met de klanken van cello, sopraanstem en kerkorgel naast de bekende andere klanken van Spirit Connection. De stem van Aleksandra klinkt alsof engelen neerdalen uit de Hemel en voor velen doet zij denken aan Lisa Gerard (Dead Can Dance). In combinatie met Gé op cello en Fons op kerkorgel leidt ze jullie naar de dissonante harmoniën van de gong.

Deze avond zullen de klanken van onder andere kristallen alchemieschalen, Himalaya schalen, shrutiboxen, oceandrums, cello, sopraanstem en kerkorgel zich mengen met de klanken van de planetengongs om een mystieke ervaring te geven. De mystieke ervaring die zich uit door middel van de energie van de vele harmonische trillingen die zich een weg baant door het zenuwstelsel. Het lichaam en de geest worden geopend, leeggemaakt en opgeladen. Elk gevoel van afgescheidenheid van andere mensen en de natuur verdwijnt. Alles wat conflicten veroorzaakt verdwijnt en het geeft het gevoel dat we een deel van het Universum zijn. De mentale, emotionele en fysieke lichamen worden super geleidend en super regenererend waardoor de gebruikelijke weerstand van het ego compleet verdwijnt en ons terugbrengt naar de Ik Ben staat.

Het gongbad is van 20.00 – 21.30 uur en wordt gehouden in de Van Houtenkerk op de Oudegracht 69 te Weesp. De kosten voor dit gongbad bedragen € 27,50 vooruit te betalen. Je kunt je hieronder aanmelden. Na inschrijving ontvang je het bankrekeningnummer en een betalingscode waarnaar je het bedrag kunt overmaken.

Neem een matje, kussen en deken mee zodat je lekker ontspannen kunt liggen.

Spirit Connection