UITVERKOCHT 14 april 2018: Workshop Indianenfluit met Michael Telapary

Workshop Indianenfluit met Michael Telapary

Boek nu je tickets!

De Indianen fluit is één van de oudste instrumenten op aarde. De tonen van de fluiten worden al duizenden jaren gebruikt vanwege de helende werking op het lichaam en de geest.  Door de pentatonische schaal laat de Indiaanse fluit zich zeer gemakkelijk bespelen.

Voor deze workshop heb je GEEN muzikale achtergrond nodig en deze is geschikt voor zowel beginners als semi-gevorderden!

Tijdens de workshop leer je heel snel op intuïtieve manier hoe je de fluit kunt bespelen.

Je leert de juiste ademhalingstechnieken die het mogelijk maken om mooie lange tonen te kunnen spelen en een vibrato tot stand te kunnen brengen die het fluitspel naar een andere dimensie brengen. Verder zal Michael alle mogelijke speciale effecten die hij beheerst, delen met de groep.

De basis en de combinatie van verschillende manieren van spelen en toepassen van specifieke effecten zullen uiteindelijk de unieke speelstijl gaan vormen van elke individuele fluitspeler.

Tijdens de workshop zal Michael ook de hele dag door meditatieve nummers spelen op verschillende fluiten, om je tussen de oefeningen door de gelegenheid te geven om je mind leeg te maken en te ervaren hoe de klanken van deze fluiten zullen gaan resoneren met je totale zijn.

Voor de workshop maken we gebruik van een High Spirits fluit, de Sparrow Hawk –A. Mensen die eventueel een High spirit fluit willen aanschaffen tijdens de workshop, kunnen kiezen uit een complete collectie en krijgen op de workshopdag 10% extra korting op de fluiten.

De workshop is van 10.00 uur tot 16:00 uur en de prijs bedraagt € 80,- p/p.
Je kunt je hier aanmelden.  Voor koffie en thee wordt gezorgd, je moet alleen je eigen lunch regelen.

Spirit Connection